Ανοιξαν οι ασκοί του Αίολου (Αγυιάς) στο Ληξούρι, άνετο διπλό και… τώρα αρχίζει η σεζόν

Οι παίκτες του Αίολου Αγυιάς έβγαλαν αντίδραση μετά τη γκέλα στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανελλήνιο και με ένα άνετο διπλό στο Ληξούρι, πήραν το πρώτο ροζ φ.α. στη φετινή NL 1.

Αγυιάς Το παιχνίδι του Αίολου Αγυιάς στο Ληξούρι έχει μόλις τελειώσει και το νικηφόρο αποτέλεσμα αποτυπώνεται στο ταμπλό

Ο Αίολος Αγυιάς δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον ΝΕΟΛ. Η ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου πήγε στην Κεφαλονιά αποφασισμένη να πετύχει την πρώτη της νίκη στη φετινή National League 1 μετά τη γκέλα στην πρεμιέρα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανελλήνιο και τελικά τα κατάφερε και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση όπως φανερώνει το τελικό 77-46.

Ο προπονητής του Αίολου Αγυιάς Ανδρέας Παπαδημητρίου είχε πολλούς λόγους να δηλώνει ικανοποιημένος από την ομάδα του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά την καλή εικόνα που είχαμε στο Κύπελλο Ελλάδας, μας ενόχλησε πολύ η ήττα στην πρεμιέρα με τον Πανελλήνιο. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και είχαμε το ”πρέπει” στη σημερινή αναμέτρηση. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και κερδίσαμε δίκαια, δείχνοντας ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Για να έχει αξία η σημερινή επιτυχία, θα πρέπει να συνδυαστεί με νίκη στην έδρα μας την επόμενη αγωνιστική απέναντι στους Σοφάδες Καρδίτσας. Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε».

Αγυιάς

Από τον Αίολο Αγυιάς απουσίαζε λόγω ίωσης ο Ανδρέας Οικονομόπουλος.