Η Παναχαϊκή μακριά από το καλό της εαυτό και αδικημένη ηττήθηκε 2-1 από την Κηφισιά

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία, έκανε λάθη και τα πλήρωσε, αποβλήθηκε ο Τάτσης

Παναχαϊκή

Μακριά από τον καλό της εαυτό η Παναχαϊκή ηττήθηκε 2-1 από την Κηφισιά στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 2.

Παράλληλα βρήκε μπροστά της και έναν πολύ κακό διαιτητή, τον Γιάννη Τομαρά, που πραγματικά είναι να απορεί κανείς πώς «σφυρίζει» σε αυτό το επίπεδο.

Η Κηφισιά προηγήθηκε στο 11′ με κεφαλιά του Τετέι και η Παναχαϊκή ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Τσάκνη στο 19′.

Το 2-1 για την Κηφισιά έκανε στο 43′ ο Σιμόν.

Στο 40΄αποβλήθηκε με δύο κίτρινες ο Γιάννης Τάτσης για έντονη διαμαρτυρία έπειτα από…εφεύρεση του βοηθού Χρήστου Πλάκα, ο οποίος έκοψε φάση γκολ της Παναχαϊκής όταν ο Τσάκνης με καθαρό τάκλιν έκλεψε τη μπάλα από τον Σιλά και έβγαινε πλάγια πολύ επικίνδυνα για τους γηπεδούχους. Όμως ενώ ο διαιτητής δεν είχε υποδείξει κάτι ο Πλάκας σήκωσε το σημαιάκι του για φάουλ του Τσάκνη!

ΠANAXAΪΚΗ (Γ.Τάτσης): Στογιάνοβιτς, Λυμπεράκης, Μπαξεβάνος (64′ Τραορέ), Σμάλης, Πανάγου (64′ Ζέκοφ), Καραγιάννης (75′ Μασούρας), Κοζορώνης, Πολέτο (75′ Ελευθεριάδης), Τσάκνης, Νίλι (75′ Ρόβας), Ντε Τόμας.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Σ.Λέτο): Νικοπολίδης, Σιμόν, Μαζουλουξής, Μποτία (67′ Σπίνος), Σωτηράκος, Σίλα, Ντίαζ, Εμπό (67′ Σολόα), Τετέι (72′ Πόνμπο), Παντελίδης (46′ Κυριόπουλος), Μάναλης (90+1′ Μίλερ).