Τρία στα τρία για τις Νεανίδες του Προμηθέα

Η ομάδα Νεανίδων του Προμηθέα πέτυχε το 3 στα 3 τη φετινή σεζόν, καθώς νίκησε και την Αθλητική Ενωση Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ με σκορ 58-54.

Προμηθέα Χαμόγελα για τις Νεάνιδες του Προμηθέα

Η σχετική ανακοίνωση του τμήματος Νεανίδων Προμηθέα αναφέρει τα εξής:

«Με το ροζ φ.α. τελείωσε την αναμέτρηση η ομάδα των Νεάνιδων του Προμηθέα απέναντι στην ομάδα της Αθλητικής Ενωσης Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ το Σάββατο στο «Promitheas Park». Η ομάδα του Προμηθέα μπήκε με πολύ ένταση στην αναμέτρηση και λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου βρισκόταν μπροστά με 14-0 απέναντι στην έμπειρη ομάδα της Ένωσης που είχε ξεκινήσει πολύ άστοχη τον αγώνα. Η δεύτερη περίοδος βρήκε την ομάδα της Ένωσης πιο εύστοχη, ενώ τα κορίτσια του coach Γιώργου Ντούβα πήραν αυτές με τη σειρά τους τη σκυτάλη της αστοχίας. Στο ημίχρονο η ομάδα της Ένωσης πήρε το προβάδισμα με 28-29, δίνοντας ελπίδες στα κιτρινόμαυρα κορίτσια.

Η τρίτη περίοδος είχε σχεδόν το ίδιο σκηνικό, με τις δύο ομάδες να χάνουν πολλές ευκαιρίες, αλλά η Ενωση να βρίσκει μεγάλα σουτ από το τρίποντο και να συντηρεί μια διαφορά στο 39-41. Στην τέταρτη περίοδο, οι νεάνιδες του Προμηθέα εμφανίστηκαν τελείως διαφορετικές. Μια άλλη εικόνα, πιο μαχητικές και οργανωμένες, δημιούργησαν σύγχυση στις επιθέσεις της Ένωσης. Ο αγώνας είχε πολλές διακοπές, καθώς η Ενωση είχε την καλύτερη της παίκτρια με ενοχλήσεις στο πόδι, οδηγώντας την αναμέτρηση σε πολλές διακοπές. Αυτές δεν επηρέασαν την απόδοση του Προμηθέα που συνέχισε προσηλωμένος τις προσπάθειες του.

Η τελική αναμέτρηση βρήκε τον Προμηθέα νικητή με 58-54 οδηγώντας τον στην τρίτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Και σε αυτό τον αγώνα, η κερκίδα του Προμηθέα έδωσε έναν πολύ ευχάριστο τόνο στον αγώνα με μουσική και συνθήματα δείχνοντας πως στο «Promitheas Park» κάθε αναμέτρηση είναι μια γιορτή του μπάσκετ».