Η Παναχαϊκή χάνει συνεχώς έδαφος, από νωρίς στην πίεση

Τι σημαίνει η ήττα από την Κηφισιά, έχει κερδίσει μόλις τρεις βαθμούς από τους 12 που διεκδίκησε στις πρώτες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League 2

Παναχαϊκή

Για μία ακόμη φορά, 3η στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, η Παναχαϊκή δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες με συνέπεια να ηττηθεί από την πρωτοπόρο Κηφισιά στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο 2-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.
Για τη διαιτησία του τραγικού Γιάννη Τομαρά από την ΕΠΣ Θράκης, αλλά των επίσης κακών βοηθών του, Χρήστου Πλάκα από τη Δ. Αττική, Κωνσταντίνου Σούζα από την Ανατολική Αττική, τα έχουμε καταγράψει.

Εδώ θα κάνουμε αναφορά στην Παναχαϊκή, που παρουσιάστηκε πολύ αγχωμένη, ανέτοιμη πνευματικά, ενώ αγωνιστικά από ένα διάστημα και έπειτα έδειχνε εγκλωβισμένη.

Ειδικά από το σημείο της αποβολής του Γιάννη Τάτση με δύο κίτρινες στο 40′, έμοιαζε σαν να μην ήξερε τι ζητούσε. Στο β’ μέρος δημιούργησε μόλις μία ευκαιρία έχοντας πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη και αρκετές ήταν οι φορές που ο κόσμος στην κερκίδα εξέφρασε τη δυσφορία του για ότι έβλεπε…

ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ

Η Παναχαϊκή και στα δύο γκολ που δέχτηκε πλήρωσε ατομικά λάθη. Στο 11′ ο Νίλι ενώ δείχνει να είναι κάτοχος της μπάλας πιάνει το κεφάλι του προσπαθώντας μέσα στην περιοχή να εκμαιεύσει το «σφύριγμα» και το φάουλ. Ο Σιλά ανενόχλητος έβγαλε τη σέντρα και ο Τετέι από το σημείο του πέναλτι με κεφαλιά νίκησε τον Στογιάνοβιτς που θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα. Κεφαλιά από το πέναλτι ήταν…

Στο 43′ η Παναχαϊκή δέχτηκε γκολ από πλάγιο άουτ! Ναι σωστά διαβάσατε. Από πλάγιο άουτ, το οποίο εκτέλεσε ο Σιλά φέρνοντας τη μπάλα στην περιοχή ο Μάναλης πήρε την κεφαλιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Σιμόν με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-1 πιάνοντας στον ύπνο την αμυντική γραμμή των «κοκκινόμαυρων».

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΣΑΚΝΗ

Μοναδικό θετικό για την Παναχαϊκή από το χθεσινό ματς το πολύ όμορφο γκολ που σημείωσε ο νεαρός Κωνσταντίνος Τσάκνης στο 19΄με κεφαλιά έπειτα από ασίστ του Πολέτο ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1.

ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΩΝ

Η Παναχαϊκή έχασε με τον Καραγιάννη σπουδαία ευκαιρία για το 2-2 στο 51′. Όμως η Κηφισιά, που παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένη, θα μπορούσε να σκοράρει τουλάχιστον μία ακόμη φορά, αλλά ο Στογιάνοβιτς είπε «όχι» στο 59′ διαδοχικά σε Μάναλη, Κυριόπουλο και σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Τετέι στο 71′.

ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Η Παναχαϊκή με τρεις μόλις κερδισμένους βαθμούς από τους 12 που διεκδίκησε τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και γνωρίζοντας ήδη δύο φορές την ήττα στην Πάτρα έχει χάσει πολύ έδαφος. Το εάν και κατά πόσο θα μπορέσει να το καλύψει θα φανεί προσεχώς. Σε κάθε περίπτωση από νωρίς θα παίξει πλέον με μεγάλη πίεση…