Σούπερ Κική: Αποκαλύπτει μηνύματα της Κατερίνας Καινούργιου για το ζήτημα Μπάρκα – Τσαγκρίδη ΦΩΤΟ

«Σου έφαγε τον γαμπρό»

Σούπερ Κική - Κατερίνα Καινούργιου

Νέα κόντρα ξέσπασε στην ελληνική showbiz ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Super Κική!

H Influencer και Youtuber αποκάλεσε «Αλβανό» τον Χρήστο Μάστορα στο Youtube σε ένα χιουμοριστικό βίντεο, με την παρουσιάστρια του Alpha να δείχνει την έντονη ενόχλησή της για τον τρόπο που μίλησε η Κική για τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

«Παιδιά, συγγνώμη δεν θέλω να πω περισσότερα αλλά θλίβομαι πάρα πολύ για αυτό που μόλις είδα. Είναι προσβλητικά», είπε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Σύμφωνα με το tlife, η Super Κική με μια ανάρτηση στα Instagram Stories της απαίτησε από την παρουσιάστρια να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να μοιραστεί προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξε με την Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς την άδειά της.

«Όταν γελάς με τα αστεία μου με την Μπάρκα που σου έφαγε τον γαμπρό είναι καλά; Τώρα σοβάρεψε το πράγμα; Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα προτύπων και εμείς και εμείς είμαστε τα πρότυπα γιατί τουλάχιστον δεν κοροϊδέψαμε ούτε έναν και η δουλειά μας είναι διασκεδαστές και όχι υποκριτές».

Σούπερ Κική - Κατερίνα Καινούργιου

 

Διαβάστε επίσης:

Η Αιγιάλεια αποχαιρετά τον Δ. Καλογερόπουλο: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του ΦΩΤΟ

Τι κρύβει ο Κορινθιακός: Η «Π» παρουσιάζει τα ευρήματα έρευνας διεθνούς ομάδας επιστημόνων ΦΩΤΟ

ΣΥΡΙΖΑ: «Άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη» η απόφαση της ΚΕ για τον Κασσελάκη

Αδίστακτος και αιμοσταγής χαρακτηρίζεται ο Αιγιώτης «πορτιέρης», η ενοπλη ληστεία κατά Καλλίτση και χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ

Πατέρας Αντώνιος: Ενοχή του για σειρά πλημμεληματικών πράξεων ζητά η εισαγγελέας