Ο κόσμος και τα διαρκείας του Απόλλωνα, πότε, πώς και πού

Ξεκίνησε η διάθεσή τους, από 40 ευρώ, τι ισχύει για τα παιδιά των Ακαδημιών του Συλλόγου

κόσμος

Ο κόσμος «ζεστάθηκε» με την ευρεία νίκη (100-49) του Απόλλωνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της National League 1 επί του Ηλυσιακού και έχει αρχίσει να εκφράζει τη στήριξη του στη νέα προσπάθεια δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τα διαρκείας, των οποίων η διάθεση συνεχίζεται και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο!

Μάλιστα όπως έχει γνωστοποιηθεί υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές Κατηγορίες, που είναι οι εξής:

-VIP GOLD: Κοστίζουν 300 ευρώ. Προσφέρονται μαζί με parking στο χώρο του γηπέδου.

-VIP SILVER: Κοστίζουν 100 ευρώ και αντιστοιχούν στα τμήματα Α2, Α3, Α4

-BASIC: Κοστίζουν 60 ευρώ, αντιστοιχούν στα υπόλοιπα τμήματα.

-BASIC VALUE: Κοτσίζουν 40 ευρώ και ισχύουν για φοιτητές, άνεργους, πολύτεκνους και γονείς μελών της ακαδημίας του Απόλλωνα.

Όσον αφορά στα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου, θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.
Τέλος η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00-14.00 από το γραφείο του ΑΣ Απόλλων, στο κλειστό του γήπεδο στην Περιβόλα, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμα more.com στο σύνδεσμο: http://www.more.com/…/apollon-patron-bss-eisitiria.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αντλήσουν στην ιστοσελίδα του Απόλλωνα στην ηλεκτρονική διεύθυνση apollonpatras.gr και στο τηλέφωνο 2610643712.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
ΓΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟ

Ο Απόλλων ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του για το παιχνίδι που θα παίξει το Σάββατο με τον Χολαργό στο κλειστό του γήπεδο στην Περιβόλα με τον προπονητή των «μελανόλευκων» να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.