Πάτρα: Νέες εξελίξεις με το όπλο της ληστείας Καλλίτση, επιβεβαίωση της «Π»

Τι αναφέρουν οι νέες πληροφορίες, επιβεβαιώνεται πλήρως η «Πελοπόννησος».

ληστεία

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση του Αιγιώτη πορτιέρη και το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή και όπως αποκάλυψε σήμερα  «Πελοπόννησος» παραδέχθηκε στις Αρχές πως είναι αυτό που χρησιμοποίησε κατά την απόπειρας ληστείας σε βάρος του  γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr το όπλο μετά από τον βαλιστικό έλεγχο ταυτοποιήθηκε πως είναι εκείνο με τον οποίο 50χρονος που συνελήφθη στην Πάτρα για διακίνηση κοκαϊνης, είχε πυροβολήσει τρεις φορές τον κομμωτή στο θώρακα και στα πόδια σε ενέδρα που είχε στηθεί στο γκαράζ του σπιτιου του, στο Λυκαβηττό το 2016.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Πάτρα: Βρέθηκε το όπλο… ληστείας σε γνωστό κομμωτή, τι ισχυρίστηκε ο Αιγιώτης «πορτιέρης»

Όπως αναφέρεται στο σημερινό δημοσιεύμα της «Π», οι αστυνομικοί σε κατ΄οίκον έρευνα στο Ρίο, σ’ ένα από τα δύο σπίτια που διατηρούσε στην Πάτρα, ο «πορτιέρης» βρήκαν ένα πιστόλι με σιγαστήρα και ένα γεμιστήρα με 7 φυσίγγια.

Αδίστακτος και αιμοσταγής χαρακτηρίζεται ο Αιγιώτης «πορτιέρης», η ενοπλη ληστεία κατά Καλλίτση και χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Πελοποννήσου», ο κατηγορούμενος φέρεται να προχώρησε στην παραδοχή -άγνωστο γιατί – στις Αρχές, πως πρόκειται για το όπλο που χρησιμοποίησε στην απόπειρα ληστείας κατά Καλλίτση. Από το 2016 μέχρι και σήμερα, το όπλο δεν είχε εντοπιστεί. Το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Και σήμερα, ήρθε η ώρα των αποτελεσμάτων, τα οποία επιβεβαιώνουν πλήρως την «Π» καθώς το όπλο της ληστείας ταυτοποιήθηκε.

Σημειώνεται πως παρά τη βαριά καταδίκη που του επιβλήθηκε για την υπόθεση Καλλίτση, ο 50χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος(!) και εργαζόταν ως «πορτιέρης» σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας.

ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ

Στα σπίτια του αιγιώτη κακοποιού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον, ένα πιστόλι κρότου λάμψεως με μια γεμιστήρα, 61 φυσίγγια, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer), 16,7 γρ. κοκαΐνης, ένα γραμμάριο «ροζ κοκαΐνης», τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, μία μάσκα προσώπου από σιλικόνη, μία μάσκα προσώπου κάλυψης στόματος-μύτης, ένα ζευγάρι χειροπέδες και γάντια, διαρρηκτικά εργαλεία και μονωτική ταινία.

Οπως μετέφεραν αστυνομικές πηγές στην «Π» εικάζεται, πως «ετοίμαζε κάτι μεγάλο. Τα εργαλεία ήταν καινούργια και τα είχε όλα σ’ ένα σακίδιο. Συν τη μάσκα σιλικόνης».

Διαβάστε επίσης

Αχαΐα: Είχε ιδρύσει… γραφείο ευρέσεως εργασίας στο σπίτι του! Πώς εκμεταλλευόταν μετανάστες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Πάτρα: Βρέθηκε το όπλο… ληστείας σε γνωστό κομμωτή, τι ισχυρίστηκε ο Αιγιώτης «πορτιέρης»

Πάτρα: Από σήμερα διαθέσιμο το πετρέλαιο θέρμανσης, πού θα κυμανθούν οι τιμές

Τον Νοέμβριο η επίσκεψη του τούρκου ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν στην Αθήνα

Πάτρα: Εκαψαν αυτοκίνητο, σε ποιον ανήκει ΦΩΤΟ

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2024: Πότε θα δούμε το «Φεγγάρι του Κυνηγού»

Σαν σήμερα 15 Οκτωβρίου 1962 ξεσπά η «Κρίση των Πυραύλων», με πρόεδρο των ΗΠΑ τον Τζον Κένεντι, τι άλλο συνέβη

Τραγωδία στην Πρέβεζα: Φονική πτώση σε βόθρο για 86χρονη στην Φιλιππιάδα

Περιπέτεια για τουρίστες στη Σαντορίνη, λεωφορείο «κόλησε» μια ανάσα από γκρεμο!

ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για την ενίσχυση της γυναικείας απασχόλησης και μείωση του ψηφιακού χάσματος

Τραγωδία στην Πατρών-Πύργου: Νεκρός 57χρονος οδηγός μηχανής μετά τη σύγκρουση με αυτοκίνητο ΦΩΤΟ

Τι κρύβει ο Κορινθιακός: Η «Π» παρουσιάζει τα ευρήματα έρευνας διεθνούς ομάδας επιστημόνων ΦΩΤΟ

Πάτρα: «Δεν προλαβαίνουμε τις αυτοκτονίες»