Μαρία Ιωαννίδου για Νταλάρα: «Λάθος δικό μου ότι είχαμε παράλληλη σχέση», πώς αντέδρασε η Βέρα Κρούσκα ΒΙΝΤΕΟ

Η αντίδραση της Βέρας Κρούσκα μετά τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

Ιωαννίδου

Η εκπομπή του Alpha, «Happy Day», πρόβαλε το πρωί της Τετάρτης την αντίδραση της Βέρας Κρούσκα, έπειτα από την αποκάλυψη της Μαρίας Ιωαννίδου πως στο παρελθόν είχε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα παράλληλα με την πρώτη.

«Διάβασα την είδηση από τα sites, δεν το παρακολούθησα. Δεν το γνώριζα ότι η Μαρία Ιωαννίδου είχε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα. Αυτά τα γεγονότα ανήκουν στο μακρινό παρελθόν», είπε η Βέρα Κρούσκα σε δημοσιογράφο της εκπομπής που επικοινώνησε μαζί της.

Στη συνέχεια, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή του Alpha, διευκρινίζοντας πως παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά της πρώτης της συνέντευξης και πως εν τέλει η σχέση της με τον τραγουδιστή δεν ήταν παράλληλα με τη Βέρα Κρούσκα.

«Η σχέση μου με τον κύριο Νταλάρα έγινε π.Χ, όταν εκείνος είχε μια σοβαρή σχέση με τη Βέρα Κρούσκα. Τα «χαλάσανε» οριστικά και έπειτα από λίγο έγινε η δική μας η σχέση. Για να μην τα μπερδεύουμε και να μην εκθέτουμε ανθρώπους. Εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα, είναι ντροπή. Ποτέ δεν ήμουν η ενδιάμεση.

Για να συμβεί αυτό με τον Γιώργο πέρασε και ένας μήνας έπειτα από τη Βέρα. Έχουμε και μια σοβαρότητα σαν άνθρωποι. Λάθος δικό μου, το πως διατυπώθηκε, ότι δηλαδή είχα παράλληλη σχέση. Είχε τσακωθεί και είχε χωρίσει ο Νταλάρας με την Κρούσκα.

Τότε με φλέρταρε ο Νταλάρας. Βρισκόμασταν όχι κρυφά, αλλά διακριτικά, αυτή είναι η σωστή λέξη. Δεν ήθελα σε τόσο κοντινό χρονικό διάστημα με τη Βέρα να δημιουργήσω μια σχέση με τον  Γιώργο Νταλάρα.

Ήμασταν μαζί 6 μήνες. Πού να ξέρω εγώ πότε τα έφτιαξε με την Άννα Βίσση; Όταν χωρίσαμε, έπειτα από λίγους μήνες τα ξανάφτιαξε με τη Βέρα. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.