Κως: «Το είδα μαύρο στο σώμα, του έφτιαξα γάλα και χαμογέλασε», συγκινεί η παιδίατρος για το βρέφος που σώθηκε από το ναυάγιο

Το ναυάγιο σημειώθηκε στην περιοχή Ψαλίδι και από αυτό έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες και δύο παιδιά τριών και πέντε ετών αντίστοιχα.

Ναυάγιο μεταναστων Κως

Η παιδίατρος του νησιού, μίλησε για το βρέφος που σώθηκε από το ναυάγιο στην Κω. «Το είδα μαύρο στο σώμα» επεσήμανε και εξήγησε πως το παιδί κατάφερε να σωθεί και να της πει το δικό του «ευχαριστώ».

«Σήμερα στο ναυάγιο ήταν δύο νεκρά μωρά. Τα βλέπω ακόμα μπροστά μου» επεσήμανε μιλώντας στην εφημερίδα «Βήμα της Κω» και τόνισε «σώθηκε ένα βρέφος. Είδα μαύρο το σώμα, έτρεξα πάνω στην κλινική, βρήκα μικρά ρουχαλάκια, μία πάνα και το τυλίξαμε».

 «Έφτιαξα το γαλατάκι του και το κατέβασα. Ήπιε και χαμογέλασε. Αυτό ήταν το “ευχαριστώ” του» είπε συγκινημένη η παιδίατρος και επεσήμανε πως δυστυχώς αυτός είναι ο πόλεμος.

Πέθαναν δύο γυναίκες και δύο παιδιά

Το ναυάγιο σημειώθηκε στην περιοχή Ψαλίδι και από αυτό έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες και δύο παιδιά τριών και πέντε ετών αντίστοιχα.

Στη βάρκα που βούλιαξε υπολογίζεται ότι επέβαιναν 31 άνθρωποι.

Χειροπέδες στον ύποπτο που φέρεται να είναι ο διακινητής
Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου, το οποίο φέρεται να είναι ύποπτο για την παράνομη διακίνηση των μεταναστών.

Το συγκεκριμένο άτομο φαίνεται πως καθοδηγούσε τη βάρκα στην πορεία της.
Διαβάστε επίσης:

Γηροκομειό: Εκνευρισμός και ξεσηκωμός από τους κατοίκους για τα καμένα, δυσαρέσκεια για Περιφέρεια, Δήμο και Δασαρχείο

Εστίαση και φιλοδωρήματα: Το νέο καθεστώς και τα θολά σημεία

Κασσελάκης: Η μόνη μας δύναμη απέναντι στην εκτροπή είναι το Συνέδριο

Παναχαϊκή: Επίσημο το τέλος με τον Γιάννη Τάτση

Μέση Ανατολή: «Βροχή» ρουκετών σε Ισραήλ από Χεζμπολάζ, διορία 30 ημερών από τις ΗΠΑ σε Νετανιάχου υπό την απειλή εμπάργκο όπλων