Ζώδια: Ζυγέ, ενδέχεται να ολοκληρώσεις τον κύκλο σου σε έναν επαγγελματικό χώρο, να αλλάξεις συνεργάτες ή τον τρόπο που εργάζεσαι

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Σήμερα, με την Πανσέληνο στον Κριό, η οποία είναι και Υπερπανσέληνος (Supermoon), καλούμαστε να πάρουμε θέση μάχης και να διεκδικήσουμε τα καλύτερα για τον εαυτό μας. Η ειλικρίνεια των προθέσεων, η επίτευξη των επιδιώξεών μας, αλλά και το να κρατήσουμε κάθε σχέση, χωρίς να κάνουμε παραχωρήσεις και συμβιβασμούς, που δε μας συμφέρουν ή είναι αντίθετα με αυτά που πραγματικά θέλουμε είναι τα κύρια ζητούμενά μας. Και αν πάρουμε φόρα, πραγματικά, κανείς δε θα μπορεί να μας σταματήσει. Το θέμα είναι ότι θα λειτουργήσουμε τελείως παρορμητικά και χωρίς «φίλτρα» ή υπομονή, με αποτέλεσμα να τεντώσουμε το σχοινί και να σπάσει.

 

Κριός

Μια αρκετά δυναμική και εκρηκτική Πανσέληνος θα συμβεί στο ζώδιο σου στον 1ο σου και 7ο σου αντίστοιχα και σε όψη με τον Άρη από τον 4ο σου για να φέρει αρκετές εξελίξεις και γεγονότα στις σχέσεις σου με τους/ις άλλους/ες. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα δοκιμαστούν όλες οι σχέσεις και κυρίως με τον/η σύντροφό σου και την οικογένεια σου. Θα βγει στην επιφάνεια καταπιεσμένος θυμός και συσσωρευμένα αρνητικά συναισθήματα με αποτέλεσμα να αντιδράσεις ακραία και να τελειώσουν κάποιες σχέσεις κακήν κακώς. Παράλληλα θα ολοκληρωθεί το εξάγωνο της Αφροδίτης στον 8ο σου με τον Πλούτωνα από τον 10ο σου για να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τα συναισθήματα σου, το πάθος, τις εμμονές, τα πείσματα και τις ζήλειες. Στον οικονομικό τομέα μάλλον ωφελείσαι από τις σχέσεις σου με τους/ις άλλους/ες.

Ταύρος

Η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Κριού θα επηρεάσει τον 12ο και 6ο σου, αντίστοιχα, σε όψη με τον Άρη από τον 3ο σου και τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, θα έρθεις αντιμέτωπος/η με τα πιο βαθιά συναισθήματά σου, αυτά που βρίσκονται κρυμμένα στο υποσυνείδητό σου. Θα έχεις εσωτερικές συγκρούσεις και είναι πιθανό να κινηθείς εντελώς παρασκηνιακά και να βλάψεις ανθρώπους που θεωρείς πως σε έχουν αδικήσει. Το νευρικό σου σύστημα θα είναι ευαίσθητο, θα βγάλεις φοβίες, άγχη και ενοχές που δεν θα μπορείς να διαχειριστείς. Δώσε προσοχή στις σχέσεις με τα αδερφικά και συγγενικά πρόσωπα και κυρίως στην οδήγηση για να μην προκαλέσεις ατύχημα. Η Αφροδίτη στον 7ο σου σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα του 9ου σου, ενδέχεται να φέρει πάθη και καψούρες με κάποιον/α από μακριά.

 

Δίδυμοι

Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού στον 11ο σου, σε όψη με τον Άρη από τον 2ο σου, θα κλονιστεί η αυτοπεποίθησή και αυτοεκτίμησή σου. Ένα στόχος που είχες βάλεις, το πιθανότερο είναι να μην υλοποιηθεί και αυτό να σου προκαλέσει συναισθηματική αστάθεια και νεύρα, τα οποία το πιθανότερο είναι να ξεσπάσεις σε φιλικά σου πρόσωπα, στον/η ερωτικό/η σου σύντροφο και τα παιδιά σου, αν υπάρχουν. Οι υποχρεώσεις και τα έξοδα θα είναι αρκετά το επόμενο δεκαπενθήμερο, με αποτέλεσμα να ξοδεύεις διαρκώς και προκοπή να μην βλέπεις. Μάλλον κάποια όνειρα, σχέδια κτλ. πρέπει να τα εγκαταλείψεις ενώ, με την Αφροδίτη στον 6ο σου σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον 8ο σου, μπορεί να σου ξυπνήσει το ερωτικό πάθος για κάποιον/α από το εργασιακό σου περιβάλλον.

 

Kαρκίνος

Η Πανσέληνος που θα συμβεί στον Κριό στον 10ο σου και 4ο σου αντίστοιχα και σε δύσκολη όψη με τον Άρη από τον 1ο σου, θα σε ωθήσει να πάρεις δυναμικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες που αφορούν τα επαγγελματικά σου σχέδια. Μόνο απαθής δεν θα μείνεις και οι εξελίξεις που θα συμβούν, ακόμη και μέσα από τις εντάσεις, θα σου βγουν σε καλό. Αρκεί να το συνειδητοποιήσεις και να μην φοβηθείς τις αλλαγές. Θέματα οικογενείας σε προβληματίζουν, ωστόσο καλό είναι να τα αφήσεις λίγο πίσω, εωσότου κατασταλάξουν τα επαγγελματικά σου. Θα είσαι αρκετά επιθετικός/η και ανταγωνιστικός/η και θα τολμήσεις να τα βάλεις ακόμη και με τους ανωτέρους σου αν θεωρήσεις πως σε έχουν αδικήσει. Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον 5ο σου με τον Πλούτωνα στον 7ο σου, θα φέρει δυνατό πάθος αλλά και ζήλεια για τον/η αγαπημένο/η σου.

Λέων

Η Πανσέληνος που θα συμβεί στο ζώδιο του Κριού στον 9ο σου και 3ο σου αντίστοιχα και σε όψη με τον Άρη από τον 12ο σου, θα φέρει στο προσκήνιο θέματα σπουδών, νομικές υποθέσεις, ηθικά διλήμματα και προβλήματα που σχετίζονται με το συγγενικό σου περιβάλλον. Η αλήθεια είναι πως θα προτιμήσεις να κινηθείς παρασκηνιακά και αυτό δεν ξέρω αν τελικά να σε ωφελήσει. Αν βρίσκεσαι σε ταξίδι στο εξωτερικό ή κάπου μακριά να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η, γιατί μπορεί να κινηθεί κάποιος/α εις βάρος προκειμένου να σε βλάψει. Με την Αφροδίτη στον 4ο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον 6ο σου, θα δείξεις διάθεση συνεργασίας στο εργασιακό σου περιβάλλον, προκειμένου να εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις σου.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος που θα συμβεί στο ζώδιο του Κριού στον 8ο σου και 2ο σου αντίστοιχα και σε δύσκολη όψη με τον Άρη από τον 11ο σου, θα φέρει αναστατώσεις και προβλήματα στον οικονομικό τομέα και κυρίως στα οικονομικά του/ης συντρόφου σου. Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς με κληρονομικές ή φορολογικές εκκρεμότητες, με χρέη και δάνεια που αυτές τις ημέρες μοιάζουν να σε πνίγουν. Σε συναισθηματικό επίπεδο δεν αποκλείεται κάποια μυστικά να βγουν στην φόρα και να έρθεις σε δύσκολη θέση απέναντι σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, που θα σε κατηγορήσει για την συμπεριφορά σου. Με το εξάγωνο της Αφροδίτης στον 3ο σου με τον Πλούτωνα από το 5ο σου, μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα αισθηματική σχέση με κάποιον/α που θα νιώσεις έντονη έλξη.

Zυγός

Η Πανσέληνος που θα συμβεί στο ζώδιο του Κριού στον 7ο σου και 1ο σου αντίστοιχα, σε δύσκολη όψη με τον Άρη από τον 10ο σου, θα επηρεάσει τις επαγγελματικές και αισθηματικές σου σχέσεις. Θα πρέπει να λάβεις σημαντικές αποφάσεις, ακόμη και να τελειώσεις σχέσεις που σε αδικούν και δεν σου ταιριάζουν. Ενδέχεται να ολοκληρώσεις τον κύκλο σου σε έναν επαγγελματικό χώρο, να αλλάξεις συνεργάτες, ή τον τρόπο που εργάζεσαι. Θα έχεις πολλά νεύρα, καθόλου υπομονή και ψυχραιμία το ίδιο όμως και όσοι συναναστρέφεσαι. Με την Αφροδίτη στον 2ο σου σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον 4ο σου, θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σου και να συνειδητοποιήσεις για ακόμη μια φορά την βαθιά αγάπη που τρέφεις για την οικογένεια σου.

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος του μήνα στον ζώδιο του Κριού στον 6ο και 12ο σου αντίστοιχα και σε όψη με τον Άρη από τον 9ο σου, θα φέρει κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητά σου μιας και στον εργασιακό χώρο θα υπάρξουν προκλήσεις και πιέσεις. Οτιδήποτε δεν σε ικανοποιεί μπορείς να το αλλάξεις αφού ότι δεν λύνεται, κόβεται. Θα έχεις ηθικά διλήμματα και αν δεν προσέξεις και δεν είσαι τυπικός/η, μπορεί να έχεις προβλήματα με τον νόμο. Μπορεί να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα υγείας γι’ αυτό προσπάθησε να μην εξαντλείς τον οργανισμό σου. Η Αφροδίτη στον 1ο σου θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον 3ο σου για να σε βοηθήσει στην αισθηματική σου ζωή. Μπορεί να προκύψει μια νέα σχέση και να νιώσεις από την πρώτη στιγμή μια απίστευτη σύνδεση μεταξύ σας.

 

Tοξότης

Η Πανσέληνος στον Κριό στον 5ο και 11ο σου αντίστοιχα και σε δύσκολη όψη με τον Άρη από τον 8ο σου, θα τονίσει την ανάγκη σου δημιουργικότητα καθώς και την ερωτική σου πλευρά, μιας και θα γίνεις αρκετά ερωτικός/η και διεκδικητικός/η με το άλλο φύλο. Η διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες θα είναι αυξημένη, ωστόσο με τις ερωτικές σχέσεις σου, ενδέχεται να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις και εντάσεις από ανταγωνισμό, ζήλειες και νεύρα. Με την Αφροδίτη στον 12ο σου να ολοκληρώνει το εξάγωνο της με τον Πλούτωνα από τον 2ο σου, μια κρυφή αισθηματική σχέση, ενδεχομένως και παράνομη, σου προκαλεί έντονα συναισθήματα πάθους αλλά και την αίσθηση ασφάλειας μέσα από τους ισχυρούς δεσμούς που νιώθεις πως έχεις με τον κρυφό εραστή/ερωμένη σου.

Αιγόκερως

Είσαι από εκείνους/ες που θα επηρεαστείς έντονα από την Πανσέληνο που θα συμβεί στον Κριό στον 4ο σου και 10ο σου αντίστοιχα και σε αρνητική όψη με τον Άρη από τον 7ο σου. Θέματα οικίας, ακίνητης περιουσίας καθώς και οι σχέσεις με τα κοντινά σου άτομα ανακινούνται, με εσένα να νιώθεις διαρκώς πως σε προκαλούν. Τόσο ή σχέση με τον/η αγαπημένο/η σου, όσο και με τους/ις συνεργάτες σε πονοκεφαλιάζουν και σε κάνουν να θέλεις να τις τερματίσεις. Γενικότερα θα πρέπει να οργανωθείς και να βρεις λύσεις να αντεπιτεθείς στους φανερούς πλέον ανταγωνιστές σου στον επαγγελματικό χώρο. Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον 11ο σου με τον Πλούτωνα από τον 1ο σου, θα φέρει βαθιές μεταμορφώσεις στην σχέση σου με κάποιον/α από τον φιλικό σου περίγυρο.

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Κριό στον 3ο και 9ο σου αντίστοιχα και σε δύσκολη όψη με τον Άρη από τον 6ο σου, θα φέρει έντονες αντιπαραθέσεις στο εργασιακό περιβάλλον που κινείσαι καθημερινά, με υπαλλήλους και υφισταμένους καθώς η μεταξύ σας επικοινωνία θα είναι δύσκολη, αφού ο καθένας/καθεμία θα υποστηρίζει με μένος την άποψη του. Προβλήματα ακόμη μπορεί να παρουσιαστούν με αδερφικά και συγγενικά πρόσωπα εξαιτίας της υποκειμενικότητας και νευρικότητας σου. Η Αφροδίτη στον 10ο σου και σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον 12ο σου, μπορεί να φέρει μια ερωτική γνωριμία με κάποιον/α μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Παρότι θα σε ελκύσει έντονα και θα κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει, θα έχεις δεύτερες σκέψεις και κάποιες σχετικές επιφυλάξεις.

 

Ιχθύες

Η Πανσέληνος στον Κριό στον 2ο και 8ο σου αντίστοιχα και σε δύσκολη όψη με τον Άρη από τον 5ο σου, συνδέεται με τα οικονομικά σου και θα φέρει πολλά έξοδα που θα δυσκολευτείς να καλύψεις. Ίσως είναι προτιμότερο αυτή την περίοδο να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει υπερωρίες, προκειμένου να βρεις νέες πηγές εσόδων. Θα υπάρξουν πιέσεις που θα κλονίσουν την αυτοπεποίθησή σου ενώ απίστευτα έξοδα και υποχρεώσεις θα βγάλουν τα παιδιά και ο/η ερωτικός/η σου σύντροφος που θα έχει όρεξη για διασκεδάσεις και ψυχαγωγία. Η Αφροδίτη στον 9ο σου σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον 11ο σου, μπορεί να φέρει μια ερωτική γνωριμία με κάποιον/α από το εξωτερικό που θα τον/η γνωρίσεις μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

CNN: Το Ισραήλ θα απαντήσει στο Ιράν πριν από τις αμερικανικές εκλογές

Ορθοπαιδικός από την Πάτρα στην λίστα των υπερσυνταγογραφήσεων, τι αποκάλυψε ο Α. Γεωργιάδης

Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος: Ερευνά απάτη τύπου «καρουζέλ» ύψους 35 εκατ. ευρώ, ποιοι εμπλέκονται

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό με δυνατούς ανέμους – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Η πρώτη κοινή φωτογραφία μετά τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν ΦΩΤΟ

Ανθή Φακιδάρη: Η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ