Ψυχογιόπουλος: «Δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε μόνο νίκη»

Ψυχογιόπουλος

Δηλώσεις για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Χολαργό έκανε πριν από λίγο ο τεχνικός του Απόλλωνα BSS Γιάννης Ψυχογιόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στον βαθμό δυσκολίας.

Η ανακοίνωση: “Με στόχο να πάρει μια ακόμη εντός έδρας νίκη θα αγωνιστεί το απόγευμα (17.00) του Σάββατου (19/10) η ομάδα μας η οποία υποδέχεται τον Χολαργό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της National League 1.

Η ομάδα μας με «όπλα» την καλή ψυχολογία από την άνετη νίκη της πρεμιέρας, αλλά και το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα αφού όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι, θα προσπαθήσει να επιβάλει τον ρυθμό της και να πάρει το 2ο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα.

Μιλώντας για τον αγώνα, ο τεχνικός του Απόλλωνα BSS, Γιάννης Ψυχογιοπούλος, τόνισε: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι.

Ο Χολαργός είναι καλή ομάδα, έχει χρόνια τον ίδιο κορμό και έχει ενισχυθεί το καλοκαίρι, όποτε θα πρέπει να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί για να πάρουμε τη νίκη που είναι ο στόχος μας».

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10 και 5 ευρώ.

Τα εισιτήρια των 10 ευρώ αφορούν την κερκίδα Α και εισιτήρια των 5 ευρώ στις κερκίδες Β, Γ, Δ.

Οι ενδιαφέρονται μπορούν να τα προμηθευτούν από τα εξής σημεία:

-Τα γραφεία της ομάδα στο κλειστό μας γήπεδο , στην Περιβόλα, (από τις 10.00 μέχρι τις 15.00, τηλέφωνο 2610 643712).

-Το κατάστημα Οπτικών Φ. Καμίσης (Πλ. Γεωργίου, ώρες καταστημάτων).

Υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίων μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.more.com/…/apollonpatrasbss-national-league….