Αγρίνιο: «Τον λένε Γιώργο και ήταν 28 ετών», ξεσπά η ξαδέρφη του αδικοχαμένου Γιώργου Παπαηλία

Η ξαδέρφη του Γιώργου Παπαηλία, με ανάρτησή της, ξεσπά και γράφει για το βράδυ του μοιραίου τροχαίο, για την χρήση κράνους, για την κλίνη ΜΕΘ που δεν υπήρχε σε κοντινά νοσοκομεία, για το κράνος

Αγρίνιο

Έχασε την μάχη για τη ζωή ο 28χρονος Γιώργος Παπαηλίας που τραυματίστηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στον κόμβο Σταδίου στο Αγρίνιο.

Η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Άφησε την τελευταία του πνοή, χθες, Παρασκευή, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Καλαμάτας όπου διακομίσθηκε εκείνη τη νύχτα.

Η ξαδέρφη του Γιώργου Παπαηλία, με ανάρτησή της, ξεσπά και γράφει για το βράδυ του μοιραίου τροχαίο, για την χρήση κράνους, για την κλίνη ΜΕΘ που δεν υπήρχε σε κοντινά νοσοκομεία, για το κράνος

Αναφέρεται και στην δωρεά οργάνων που επιθυμούσε να κάνει η οικογένεια αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό για λόγους που δεν γνωρίζει.

«Φτάνει με τον αριθμό όσων έφυγαν για το κεφάλι κάποιου άλλου», σημειώνει.

Η ανάρτησή της:

Επειδή απόψε είναι Παρασκευή βράδυ και θα βγείτε…

⚫️𝞣𝞰𝞶 𝞓𝞮𝞾𝞽𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞫𝞺𝞪𝞭𝞾 ένα 𝝥𝝖𝝞𝝙𝝞 𝟮𝟴 𝝬𝝦𝝤𝝢𝝮𝝢 έφυγε από το σπίτι του με το μηχανάκι του φορώντας το κράνος του, για προπόνηση καράτε.
Δεν ξέρω αν στο ενδιάμεσο σταμάτησε για βενζίνη, το έβγαλε, και δεν το ξαναφόρεσε επειδή <δίπλα είμαι, μωρέ, έφτασα>, πάντως τη στιγμή που το χρειαζόταν όσο τίποτα, μάρτυρες μας είπαν ότι δεν το φορούσε.

⚫️𝞣𝞰𝞶 𝞓𝞮𝞾𝞽𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞫𝞺𝞪𝞭𝞾 ένας 𝝖𝝠𝝠𝝤𝝨 𝝖𝝢𝝙𝝦𝝖𝝨 32 𝝬𝝦𝝤𝝢𝝮𝝢 πήρε το αμάξι του και μέσα σε κόμβο έκανε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τρελές προσπεράσεις, και τελευταία στιγμή, επειδή του ήρθε, έστριψε τελείως αντίθετα το τιμόνι κι έπεσε πάνω στο μηχανάκι.
Οι ντόπιοι ξέρουν και τον έναν και τον άλλο, και αναφέρουν πως ο δεύτερος φημίζεται για τις ουσίες που πίνει/καπνίζει/σνιφάρει…

⚫️𝞣𝞰𝞶 𝞓𝞮𝞾𝞽𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞫𝞺𝞪𝞭𝞾, όταν ήταν 𝝚𝝥𝝚𝝞𝝘𝝤𝝢 να νοσηλευτεί ο πρώτος νεαρός στη ΜΕΘ του Αγρινίου, 𝝙𝝚𝝢 𝝪𝝥𝝜𝝦𝝬𝝚 𝝙𝝞𝝖𝝝𝝚𝝨𝝞𝝡𝝜 , όχι μόνο στο 𝝖𝝘𝝦𝝞𝝢𝝞𝝤 , αλλά ούτε στα 𝝘𝝞𝝖𝝢𝝢𝝚𝝢𝝖, ούτε στην 𝝥𝝖𝝩𝝦𝝖.

Ο νεαρός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της 𝝟𝝖𝝠𝝖𝝡𝝖𝝩𝝖𝝨, με κρανιοεγκεφαλικες κακώσεις, περισσότερο από 3,5 ώρες μετά.

⚫️𝞢𝞰𝞵𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞹𝞺𝟂𝞲 , ο νεαρός 𝝚𝝫𝝪𝝘𝝚 ……

Και η 𝝙𝝮𝝦𝝚𝝖 𝝤𝝦𝝘𝝖𝝢𝝮𝝢 που ήθελε να κάνει η οικογένειά του,
𝝙𝝚𝝢 𝝟𝝖𝝩𝝖𝝫𝝚𝝦𝝚 𝝢𝝖 𝝘𝝞𝝢𝝚𝝞.

Δε γνωρίζω και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί…

▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄

Στην παραπάνω ιστορία, είναι όλα λάθος.
𝝤𝝠𝝖❗❗❗

➡️Ένας άνθρωπος, γνωστός χρήστης, που έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο παρελθόν, συνεχίζει να οδηγεί. Κάθε δευτερόλεπτο που είναι στο τιμόνι, κάποιος μας κινδυνεύει.

𝝟𝝞 𝝤𝝡𝝮𝝨 𝝤𝝙𝝜𝝘𝝤𝝪𝝨𝝚

➡️Ο νεαρός στο μηχανάκι, δε με νοιάζει γιατί, δε φορούσε κράνος. Δεν ξέρω αν θα σωζοταν και τώρα θα κάναμε βιντεοκληση από το νοσοκομείο, να κράζουμε μαζί τον απαράδεκτο που του έσπασε το πόδι, ή αν θα είχε την ίδια κατάληξη.

𝝖𝝠𝝠𝝖 𝝚𝝥𝝦𝝚𝝥𝝚 𝝢𝝖 𝝩𝝤 𝝫𝝤𝝦𝝖𝝚𝝞

➡️Αυτό το καημένο το σύστημα υγείας, δεν ξέρω πόσα άλλα πλήγματα χρειάζεται να δεχτεί για να καταλάβουμε όλοι ποιοι ανεκδιηγητοι μας κυβερνούν και πόσο ανήμπορους μας έχουν καταντήσει. 𝝖𝝘𝝦𝝞𝝢𝝞𝝤-𝝘𝝞𝝖𝝢𝝢𝝚𝝢𝝖-𝝥𝝖𝝩𝝦𝝖.

Είναι αυτά ονόματα πόλεων που δικαιολογειται

𝝢𝝖 𝝡𝝜𝝢 𝝪𝝥𝝖𝝦𝝬𝝚𝝞 𝝟𝝠𝝞𝝢𝝜 𝝡𝝚𝝝;

➡️Όσο για τη δωρεά, δεν ξέρω ποιος/οι ή τι φταίει.
Και δε θα το σχολιάσω περισσότερο, πέρα από το ότι 𝝬𝝖𝝝𝝜𝝟𝝖𝝢 𝝤𝝦𝝘𝝖𝝢𝝖 𝝪𝝘𝝞𝝚𝝨𝝩𝝖𝝩𝝤𝝪 𝝖𝝢𝝝𝝦𝝮𝝥𝝤𝝪, που θα μπορούσαν να χαρίσουν ζωή, και λίγο να μας ανακουφίζουν όταν τον σκεφτόμαστε.
▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄

➡️Σας παρακαλώ, 𝝢𝝖 𝝫𝝤𝝦𝝖𝝩𝝚 𝝩𝝤 𝝟𝝦𝝖𝝢𝝤𝝨 𝝨𝝖𝝨!

Γι’αυτήν τη μάνα που μένει πίσω.
Για τα νιάτα σας που πάνε χαμένα.
Γιατί αν δε σας προσέξετε εσείς, δε θα το κάνει κάποιος άλλος.

➡️Σας παρακαλώ, όσοι πίνετε/την πίνετε/σνιφάρετε κτλ, αφήστε τα τιμόνια σε κάποιον άλλον.

Φτάνει με τον αριθμό όσων έφυγαν για το κεφάλι κάποιου άλλου.

Κι αν έχετε στην οικογένειά σας κάποιον που είναι χρήστης, χρειάζεται βοήθεια, ναι, και ο δρόμος δεν είναι για εκείνον.
Λυπάμαι.

Δε γίνεται να κάνουμε τα στραβά μάτια επειδή είναι “το σπλαχνο μας”, κι όποιον (άλλο) πάρει ο Χάρος!
Για εμάς αυτός ο “όποιος” έχει όνομα:

𝝩𝝤𝝢 𝝠𝝚𝝢𝝚 𝝘𝝞𝝮𝝦𝝘𝝤 𝝟𝝖𝝞 𝝜𝝩𝝖𝝢 𝟮𝟴 𝝚𝝩𝝮𝝢

Υ.γ.: Το ξέρω πως η τάση είναι να μας συλλυπηθείτε, αλλά πραγματικά τα έγραψα γιατί θέλω ο ξάδερφός μου να είναι ο τελευταίος που φεύγει έτσι.

Αν όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ας είναι αυτός ο λόγος».

Πηγή: agriniopress.gr