Η ΝΕΠ υποκλίθηκε στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (27-9)

Μακριά από τον καλό πρόσωπο της πρεμιέρας έμεινε η ΝΕΠ, η οποία ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για τη 2η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Ανδρών του πόλο.

ΝΕΠ Η ΝΕΠ ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ

Με εντυπωσιακό τρόπο έφτασε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Ανδρών του πόλο, με τη ΝΕΠ να μη μπορεί να αντισταθεί στην αγωνιστική ανωτερότητα του αντιπάλου της. Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος» του Βορρά ήταν καταιγιστικός κι επιβλήθηκε με 27-9 επί της νεοφώτιστης στη μεγάλη κατηγορία ΝΕΠ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου.

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου ήταν απολύτως κυρίαρχη κι έκανε σεφτέ στις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ οι Πατρινοί γνώρισαν την πρώτη τους ήττα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για τους γηπεδούχους σκόραραν 11 παίκτες, εκ των οποίων οι Ντέλιτς, Χρυοσοσπάθης και Κεχαλάρης πέτυχαν από 4 γκολ έκαστος.

Διαιτητές: Σπανούδης-Καρούλης. Τα 8λεπτα: 6-1, 6-2, 6-2, 9-4. Τα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν οι: Χρ. Μπιτσάκος 3, Λασκαρίδης 3, Χρυσοσπάθης 4, Κεχαλάρης 4, Τσολακούδης 2, Μυριλος 1, Ντέλιτς 4, Π. Προσινικλής 1, Φρανσουά 3, Κουγιουνης 1, Καρατζάς 1.
ΝΕΠ: Αναγνώστου, Γιαννακόπουλος, Σαλπόγλου, Καραϊσκος 1, Γιουτμάζ 1, Νταλάπας 1, Αβαγιανός 1, Αντίοχος 1, Γουρδούπης, Σεϊφ Εσχάμ 1, Τσαχειλίδης 3, Καρράς, Δραγώνας, Μπενέτος, Βαλουξής.
* Η ΝΕΠ είχε 3/3 πέναλτι με τον Τσαχειλίδη, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε 2/2 πέναλτι.
Δείτε εδώ το παιχνίδι: