Εξορμήσεις και φιλικά παιχνίδια για αγόρια και κορίτσια της ΝΕΠ – Φωτογραφίες

Η ΝΕΠ βρίσκεται παντού, με τις εξορμήσεις των μικρών αθλητών και αθλητριών της να ήταν σε πολλά μέτωπα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

ΝΕΠ Πολλά τα χαμόγελα στους μικρούς της ΝΕΠ
Ενα γεμάτο Σαββατοκύριακο ήταν για τη ΝΕΠ. Κι αυτό γιατί οι μικροί αθλητές και αθλήτριες της ομάδας αγωνίστηκαν σε πολλά μέτωπα. Ιδού και οι σχετικές ανακοινώσεις:
– Τα κορίτσια της ΝΕΠ δίνουν φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα με τον Πανιώνιο και το πρόγραμμα περιελάμβανε και «οικογενειακό» γεύμα στη Νέα Σμύρνη.
ΝΕΠΝΕΠ ΝΕΠ
– Πολύτιμες εμπειρίες για την ομάδα πόλο Μίνι Κορασίδων της ΝΕΠ, η οποία δίνει φιλικά παιχνίδια στην Πάτρα με το αντίστοιχο συγκρότημα του ΝΟ Βουλιαγμένης.
ΝΕΠ
– Φιλικά παιχνίδια και για τους Εφηβους της ΝΕΠ στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Στο πρώτο τεστ τα «δελφίνια» νίκησαν με 10-6 τον Ηλυσιακό και το απόγευμα θα παίξουν με τον Μίλωνα.
ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ
– Το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου η ομάδα της Κέρκυρας βρέθηκε στην πόλη μας για κοινή προετοιμασία στην κατηγορία των παιδιών γεννημένων το 2013 και μικρότερων. Τα παιδιά έπαιξαν μεταξύ τους το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή το πρωί. Οι αγώνες είχαν δυνατές μάχες, πολλά γκολ και πάρα πολλά χαμόγελα. Ευχαριστούμε πολύ τον ΝΑΟ Κέρκυρας για την αποδοχή της πρόσκλησης.
ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ
– Το Σάββατο που μας πέρασε οι ανανεωμένοι Παίδες του πόλο της ΝΕΠ ταξίδεψαν στη Αθήνα και συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη για να συμμετάσχουν στο «Nea Smyrni Trophy 4». Εκεί είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με το Παλαιό Φάληρο και τον Παναθηναϊκό με απώτερο σκοπό το «δέσιμο» της ομάδας.
Η αποστολή των αθλητών ήταν η εξής:
Τζελετόπουλος Κωνσταντίνος
Παπανίκος Δημήτριος
Μητρόπουλος Δημοσθένης
Γιαουπάι Ανδρέας
Καρλέτσης Γεώργιος
Κούρτης Μιχάλης
Τσιρίκος Νίκος
Θεριακής Ιωάννης
Γαλάνης Κωνσταντίνος
Βλάχος Γεώργιος
Φουρκιώτης Ιωάννης
Γιουρούκος Έκτορας
Κάνδυλας Μάριος
Καλύβας Παναγιώτης.
Προπονητής: Κοντάκος Θανάσης
Βοηθός Προπονητή: Ορφανός Παναγιώτης
Εφορος: Παπανίκος Θεόδωρος
Συγχαρητήρια σε όλους!
ΖΗΤΩ Η ΝΕΠ!
 ΝΕΠΝΕΠΝΕΠ