Ζώδια: Υδροχόε, πιθανό να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους εκκεντρικούς και πρωτοπόρους όσο εσύ – Θα έχεις εύνοια τύχης στα ερωτικά σου

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη στον Λέοντα θα μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θα μας δημιουργεί την εντύπωση ότι αν θέλουμε, όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο αέρας του νικητή, η υπερηφάνεια, η τόλμη μας, το φλογερό ταπεραμέντο, αλλά και η ξεχωριστή παρουσία μας θα μας κάνουν ι να τραβήξουμε την προσοχή. Τίποτα δε φαίνεται ικανό να αναμετρηθεί μαζί μας, αν έχουμε σιγουριά και πιστεύουμε στον εαυτό μας και τις ικανότητές του.

Το βραδάκι, ωστόσο, με το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό, δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και αντιρρήσεις. Μάλιστα μπορεί και να πούμε διάφορα πάνω στα νεύρα μας που αργότερα να μετανιώσουμε, αλλά η απολυτότητα και η ισχυρογνωμοσύνη μας θα μας τυφλώσουν.

Κριός

Μέσα από απρόοπτα γεγονότα, ενδεχομένως και από ρίσκα θα ευνοηθείς οικονομικά με τον Άρη στον 4ο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό μέσα από τον 2ο σου. Θα θελήσεις να ξεφύγεις από περιορισμούς και πεπατημένες τακτικές προκειμένου να αλλάξεις την οικονομική σου κατάσταση. Θα ξεφύγεις από συνηθισμένες δραστηριότητες και μπορεί να αποφασίσεις την αγορά ή την πώληση ενός ακινήτου που θα το δεις ως επένδυση για το μέλλον σου. Η Σελήνη από τον 5ο σου σε εξάγωνο με τον Δία από τον 3ο σου, υπόσχεται τύχη και εύνοια αρκεί να είσαι προσεκτικός/η και να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις. Θα είσαι γενναιόδωρος/η και δοτικός/η, εκδηλωτικός/η, τρυφερός/η, εξωστρεφής με τάση για νέες γνωριμίες, φλερτ και ερωτικές περιπτύξεις με το αντίθετο φίλο.

Ταύρος

Είναι μια ημέρα που θα μπορέσεις με άνεση να ξεφύγεις από κάθε είδους περιορισμό και καταπίεση χωρίς καμία προκατάληψη, ταμπού και ενδοιασμούς με τον Άρη στον 3ο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον 1ο σου. Ενδέχεται μάλιστα μέσα από απροσδόκητα γεγονότα να ζήσεις συναρπαστικές εμπειρίες, να πάρεις πρωτοβουλίες και ρίσκα που άλλες φορές θα απέφευγες «όπως ο διάολος το λιβάνι». Με την Σελήνη στον 4ο σου σε εξάγωνο με τον Δία από τον 2ο σου, θα είσαι αρκετά ευδιάθετος/η μέσα στο σπίτι με την οικογένεια σου. Θα εκφράσεις με άνεση τα συναισθήματα σου και κάποιες στιγμές μπορεί να γίνεις υπερβολικός/η στις εκδηλώσεις σου ή στις επιθυμίες σου, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.

Δίδυμοι

Με τον Άρη στον 2ο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον 12ο σου, θα μπορέσεις να κλείσεις νέες συμφωνίες που θα κρατήσεις μυστικές ενώ δεν αποκλείεται μια ήδη υπάρχουσα συμφωνία να σε εκπλήξει με την θετική τροπή που θα πάρει, αφού το πιθανότερο είναι να αυξήσει τα εισοδήματά σου. Θα έχεις ανέλπιστα οφέλη από μυστικές πηγές εσόδων, έντονη δράση αλλά και σπατάλες που σε κάνουν να ξεφύγεις από διάφορες στερήσεις που είχες υποβάλλει τον εαυτό σου τον τελευταίο καιρό. Με την Σελήνη στον 3ο σου σε εξάγωνο με τον Δία από τον 1ο σου, θα έχεις εύνοια τύχης, Θα είσαι χαρούμενος/η και καλοπροαίρετος/η, αισιόδοξος/η με απίστευτο χιούμορ και ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς.

 

Kαρκίνος

Φουλ ενέργεια και αδρεναλίνη θα έχεις σήμερα με τον Άρη στον 1ο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό μέσα από τον 11ο σου. Είναι κατάλληλη ημέρα για να κάνεις νέα ξεκινήματα, να βάλεις νέους στόχους, να δημιουργήσεις νέες γνωριμίες και φιλίες με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινά όνειρα και σκοπούς και για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Με την Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον 2ο σου και μάλιστα να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον 12ο σου, θα έχεις εύνοια τύχης στον οικονομικό τομέα μέσα από μυστικές πηγές εσόδων. Θα είσαι αρκετά γενναιόδωρος/η με τα χρήματα αλλά και τα συναισθήματά σου και θα μοιράζεις απλόχερα την αγάπη σου.

Λέων

Με το εξάγωνο του Άρη στον 12ο σου με τον Ουρανό μέσα από τον 10ο σου, θα έχεις ανέλπιστες ευκαιρίες στον χώρο της καριέρας σου μιας και «υπόσχεται» να σου φέρει νέες συνεργασίες στον επαγγελματικό τομέα. Ξαφνικές λύσεις και αλλαγές που θα προκύψουν, θα σε ευνοήσουν χωρίς καμία τύψη ή ενοχή για το παραμικρό, ακόμη και αν έχεις κινηθεί παρασκηνιακά. Με την Σελήνη στον 1ο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον 11ο σου, Θα είσαι κοινωνικός/η, η ψυχή της παρέας, εξωστρεφής δυναμικός/η και ενθουσιώδης και θα έχεις τάση για μεγαλόπνοα σχέδια και οράματα που αφορούν τις προσωπικές σου επιθυμίες. Γνωριμίες που θα προκύψουν φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς καταλλήλως.

 

Παρθένος

Με την Άρη στον 11ο σου σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τον 9ο σου, οτιδήποτε έχεις προγραμματίσει για σήμερα, ένα είναι το σίγουρο, πως τα σχέδια σου θα έχουν αναπάντεχες εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις. Θα έλκεσαι και θα ελκύεις οτιδήποτε πρωτότυπο και εκκεντρικό, θα έχεις αρκετές προσκλήσεις καθώς και γνωριμίες με ιδιαίτερα εντυπωσιακούς και ασυνήθιστους ανθρώπους και θα είσαι εκκεντρικός/η στην συμπεριφορά σου, κάνοντας διαφορετικές κινήσεις και δράσεις απ’ ότι συνήθως. Με την Σελήνη στον 12ο σου ενώ έχεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς απ’ όλους/ες και από όλα, με το εξάγωνο της με τον Δία από τον 10ο σου, ένα κοινωνικό γεγονός θα σε ξεσηκώσει και θα σου αναπτερώσει το ηθικό.

 

Zυγός

Με το εξάγωνο του Άρη από τον 10ο σου με τον Ουρανό από τον 8ο σου, θα υπάρξουν αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο που θα σε ευνοήσουν. Ξαφνικές λύσεις έρχονται για να σε βοηθήσουν να ανταπεξέρθεις σε δάνεια, χρέη και οφειλές, ενώ μια κληρονομική ή φορολογική υπόθεση θα έχει ανέλπιστα ευχάριστη εξέλιξη. Οι φιλοδοξίες σου θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να προβληθούν και χωρίς ενδοιασμούς και προκαταλήψεις θα ικανοποιηθούν. Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 11ο σου και σε εξάγωνο με τον Δία από τον 9ο σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να βρεθείς με κόσμο, να παρακολουθήσεις μια παράσταση, μια συναυλία, έναν αγώνα κτλ. και γενικότερα να διασκεδάσεις και να βάλεις μακροπρόθεσμους στόχους που θα σε βοηθήσουν να επεκταθείς.

Σκορπιός

Με το εξάγωνο του Άρη από τον 9ο σου με τον Ουρανό από τον 7ο σου, η κοινωνική σου ζωή ανανεώνεται μέσα από νέες γνωριμίες και προσκλήσεις που θα δεχτείς. Το ίδιο θα συμβεί με την αισθηματική σου ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου. Θα ανέβη η αυτοπεποίθησή σου, θα προκύψουν σχέσεις αμφιβόλου διάρκειας αλλά συναρπαστικές καθώς και νέες συνεργασίες που θα σου δώσουν την ευκαιρία να επεκταθείς και αν διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Με την Σελήνη στον 10ο σου σε εξάγωνο με τον Δία από τον 8ο σου, θα δείξεις μια πτυχή του εαυτού σου περισσότερο αισιόδοξη και δεν αποκλείεται να υπάρξει εύνοια τύχης σε οικονομικά θέματα.

 

Tοξότης

Είναι πολύ πιθανό χωρίς φόβο και πάθος να ζητήσεις αύξηση μισθού με τον Άρη στον 8ο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό μέσα από τον 6ο σου. Δεν αποκλείεται να ζητήσεις να αλλάξουν οι συνθήκες εργασίας σου και να εκπλαγείς ευχάριστα από την τροπή που θα πάρει το όλο θέμα. Αν έχεις δάνειο σε κάποια τράπεζα είναι ευκαιρία να ζητήσεις κούρεμα ή ρύθμιση δόσεων. Με την Σελήνη στον 9ο σε εξάγωνο με τον Δία από τον 7ο σου, θα είσαι ανοιχτός/η σε φλερτ και νέες γνωριμίες, καλοπροαίρετος/η, με χιούμορ και ευθύνες και υποχρεώσεις θα τις αφήσεις πίσω σου, προκειμένου να περάσεις καλά και να ξεφύγεις από περιορισμούς. Κυρίως όμως θα είσαι αισιόδοξος/η και θα ελκύεις θετικές καταστάσεις και ανθρώπους.

Αιγόκερως

Με τον Άρη στον 7ο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον 5ο σου, θα έχεις ενδιαφέρουσα ημέρα σε σχέση με τα ερωτικά σου. Νέες γνωριμίες, έρωτες με την πρώτη ματιά και σχέσεις που δεν υπόσχονται διάρκεια αλλά συναρπαστικές ερωτικές στιγμές. Άφθονο φλερτ και αν είσαι δεσμευμένος/η, ευχάριστες εκπλήξεις από τον/η αγαπημένο/η σου. Και ενώ με την Σελήνη στον 8ο σου ενδέχεται να έχεις επιφυλακτική στάση και καχυποψία, θα αναπτερωθεί το ηθικό σου και κάποιες καταστάσεις θα τις δεις περισσότερο θετικά και αισιόδοξα. Είναι προφανές πως ανησυχείς για οικονομικά ζητήματα, χρέη, δάνεια κτλ. ωστόσο ακόμη και αν δεν μπορείς να δώσεις άμεσα λύσεις, θα έχεις πίστη και ελπίδες για μια καλύτερη εξέλιξη.

Υδροχόος

Με τον Άρη στον 6ο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό μέσα από τον 4ο σου, θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές και εκπλήξεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που είναι τόσο εκκεντρικοί και πρωτοπόροι όσο εσύ. Δεν αποκλείεται να πάρεις κάποιο επίδομα που δεν υπολόγιζες από έναν δημόσιο φορέα ή να ωφεληθείς από μια αγοραπωλησία και από τους γονείς σου γενικότερα. Με την Σελήνη στον 7ο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον 5ο σου θα έχεις εύνοια τύχης στον ερωτικό και αισθηματικό τομέα. Θα είσαι πολύ εκδηλωτικός/η, στοργικός/η και γενναιόδωρος/η και αν είσαι χωρίς σχέση, προτίμησε να βγεις να διασκεδάσεις και να δημιουργήσεις νέες γνωριμίες και σχέσεις.

 

Ιχθύες

Ο Άρης στον 5ο σου σε εξάγωνο με τον Ουρανό μέσα από τον 3ο σου, θα φέρει ευχάριστα συναπαντήματα στον δρόμο σου. Αυξημένες μετακινήσεις και συναντήσεις με παλιούς/ες γνώριμους/ες, ευχάριστα νέα και συζητήσεις, εξαιρετικά πρωτότυπες απόψεις και ιδέες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των άλλων και αυξημένη και πρωτότυπη δημιουργικότητα. Με την Σελήνη στον 6ο σου και σε εξάγωνο με τον Δία από τον 4ο σου, θα φροντίσεις να διακοσμήσεις το σπίτι σου ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες διαβίωσης, ή θα εξυπηρετήσεις και θα βοηθήσεις τους γονείς σου στην διαμόρφωση του χώρου σας, ή της επιχείρησής σας αν διαθέτετε και κυρίως να τους μεταδώσεις και να σου μεταδώσουν θετικά συναισθήματα.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Πάτρα: Καταγγελία για bullying μαθητή στο 56ο Δημοτικό σχολείο, «δεν βρίσκω άκρη» λέει μητέρα στην «Π»

Καλάβρυτα – Xιονοδρομικό Κέντρο: Έτοιμη τέλη Νοεμβρίου και η Στύγα

Θάνατος Τζορτζ Μπάλντοκ: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Υπόθεση Novartis: Βγαίνουν οι «κουκούλες» από τους προστατευόμενους μάρτυρες

Σε έξαρση η γαστρεντερίτιδα – Δεκάδες δείγματα στο εργαστήριο Υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών

S3x Roulette: Το ακραίο παιχνίδι με κίνδυνο μια εγκυμοσύνη

Ανδρέας Βούλγαρης: Η διάλυση των Alcatrash δεν οφείλεται στον Νίκο Μουτσινά ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για την ίδρυση επιχειρήσεων από ανέργους

Φορολογική Ενημερότητα: Οδηγός για έκδοση μέσω TaxisNet