Εγκατέλειψε την Αχαΐα ο Μαρλαφέκας

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας εγκαταλείπει τον νομό και μετακινείται στην Αθήνα για να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μπρατάκου «Αλμα Ζωής» για το ΕΒΕΑ.

μαρλαφέκας

Η φήμη επιβεβαιώθηκε. Ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας εγκαταλείπει τον νομό και μετακινείται στην Αθήνα για να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μπρατάκου «Αλμα Ζωής» για το ΕΒΕΑ. Χθες, ο κ. Μπρατάκος ανακοίνωσε πως κατέθεσε το ψηφοδέλτιο της παράταξής του.

Χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες για τον απερχόμενο πρόεδρο της Αχαΐας, ανάμεσα στα 132 ονόματα των υποψηφίων μπορεί να διακρίνει κανείς την υποψηφιότητα του κ. Μαρλαφέκα στο Τμήμα Μεταποίησης.

Με αυτόν τον τρόπο κλείνει ένας κύκλος για τον Πλ. Μαρλαφέκα στην Αχαΐα, καθώς η ανακοίνωση από τον κ. Μπρατάκο βάζει τέλος σε κάθε σενάριο που ήθελε τον απερχόμενο πρόεδρο να είναι υποψήφιος ως απλό μέλος στο Επιμελητήριο Αχαΐας για να τονώσει τον συνδυασμό του διαδόχου του. Η «Π» είχε παρουσιάσει προ πολλών εβδομάδων ότι αυτό ήταν το επικρατέστερο σενάριο για τον Πλ. Μαρλαφέκα, καθώς ήθελε να απεμπλακεί από τα δρώμενα της Αχαΐας.