Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Πολύτιμη παρακαταθήκη, το σθένος και η ομοψυχία των ηρώων του ’40
Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας
Εντυπωσιακή ήταν η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση που έγινε στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
«Η εθνική επέτειος του ένδοξου “ΟΧΙ” είναι ημέρα μνήμης, τιμής και ευθύνης προς όλους όσοι αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας», δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης, στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.
«Το σθένος και η ομοψυχία των ηρώων του ’40 αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη και φωτεινό παράδειγμα για το μέλλον. Με αφορμή τη σημερινή λαμπρή παρέλαση, θα ήθελα να εξάρω τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, που με υψηλό αίσθημα ευθύνης εγγυώνται την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας. Χρόνια πολλά», επισήμανε η κυρία Σακελλαροπούλου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να ξεχωρίσετε ένα AI βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα: Τα λάθη που κάνουν τα deepfakes και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά
Η LG φτιάχνει ανθρωποειδές ρομπότ και η NVIDIA του δίνει μυαλό
Εορτασμός της Παναγίας στα Αγράμπελα Αχαΐας ΦΩΤΟ
Γιατί δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε σε ξένο κρεβάτι – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τον εγκέφαλο
Η Google αποκάλυψε κατά λάθος συσκευή που δεν έχει ανακοινώσει ποτέ
Στον Αγιο Νεκτάριο Καλαβρύτων ο Μητροπολίτης Πτολεμαΐδος Μακάριος ΦΩΤΟ
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Κάποιος αγοράζει μαζικά παλιά βιβλία και εταιρείες AI μπαίνουν στο στόχαστρο
