Ανδρέας Φουστάνος για τον όρο γυναικοκτονία: «Δεν μου αρέσει, είναι ρατσιστικός» ΒΙΝΤΕΟ
Όσα δήλωσε ο Ανδρέας Φουστάνος
Στην εκπομπή «Action Τώρα» μίλησε ο Ανδρέας Φουστάνος, όπου ρωτήθηκε για τον όρο γυναικοκτονία, με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό να λέει πως διαφωνεί με τη χρήση του, καθώς «είναι ρατσιστικός». «Ανθρωποκτονία είναι», επίσήμανε.
«Δεν μου αρέσει ο όρος γυναικοκτονία, είναι ρατσιστικός. Τι θα πει γυναικοκτονία; Ανθρωποκτονία είναι. Είναι σαν να λέμε ότι η γυναίκα είναι κάτι διαφορετικό; Δεν μου αρέσει.
Το ότι αυτή η κατάσταση συνεχίζεται πιστεύω ότι είναι σημείο των καιρών γιατί οι άνθρωποι περνάνε δύσκολα σε ψυχολογικό επίπεδο. Όταν η ζωή γίνεται δύσκολη αρχίζει να βγαίνει προς τα έξω μια βιαιότητα, ακόμα περισσότερο ανάμεσα στα ζευγάρια. Η συνεχής επανάληψη αυτών των γεγονότων προκαλεί», είπε συγκεκριμένα ο Ανδρέας Φοουστάνος.
Δείτε το βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις του κ. Φουστάνου:
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δεν πρέπει να αποθηκεύετε τα μπαχαρικά πάνω από την κουζίνα ή στο ψυγείο
Απόλλων: Συζητήθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο Αθηνών
Η OpenAI πάτησε φρένο στo Astra
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στο Λασίθι – Στον Γούδουρα το επίκεντρο
