Ηράκλειο: 26χρονος έβγαλε μαχαίρι σε δύο γυναίκες στη μέση του δρόμου
Λίγη ώρα αργότερα ο άνδρας συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, με τον 26χρονο να κατηγορείται για τα αδικήματα της απειλής και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.
Ένας άνδρας 26 ετών συνελήφθη στην Κρήτη, καθώς νωρίτερα είχε απειλήσει με μαχαίρι δύο ανυποψίαστες γυναίκες στη Μεσσαρά Ηρακλείου.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το μεσημέρι της Παρασκευής (3.1.2025) δύο αδελφές, 32 και 33 ετών περπατούσαν σε δρόμο του Ηρακλείου, όταν ένας 26χρονος αλλοδαπός – πιθανότατα πακιστανικής καταγωγής – τις πλησίασε σε κατάσταση αμόκ και τις απείλησε με μαχαίρι.
Λίγη ώρα αργότερα ο άνδρας συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, με τον 26χρονο να κατηγορείται για τα αδικήματα της απειλής και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.
Στην κατοχή του αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι με το οποίο απείλησε τις γυναίκες, ενώ, με εισαγγελική παραγγελία, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να εκτιμηθεί η ψυχική κατάστασή του.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το μοιραίο λάθος που κάνουμε με το καρπούζι και χαλάει αμέσως: Πώς να το διατηρήσετε φρέσκο και τραγανό
OpenAI: Ο rogue agent παραβίασε και άλλες υπηρεσίες
Το παραδοσιακό πανηγύρι στο Πλατάνι Ρίου ΦΩΤΟ
«Σιωπηλός δολοφόνος» η χοληστερίνη: Η απλή αλλαγή που τη μειώνει δραστικά χωρίς φάρμακα
Προβλήματα στις προπαραγγελίες του Steam Machine: Η Valve ξεκαθαρίζει την κατάσταση
Η Βασιλική Θανοπούλου στην Ακαδημία των Σπορ Πάτρας
Δεν είναι η τουαλέτα: Αυτό είναι το πιο βρώμικο αντικείμενο μέσα στο σπίτι
Welcome to UP 2026 – Το πρόγραμμα της Πανεπιστημιακής γιορτής
