Διαγόρας και ΠΑΣ Γιάννινα…ξέμειναν στο 0-0 ΒΙΝΤΕΟ

Διαγόρας

Στο 0-0..ξέμειναν Διαγόρας και ΠΑΣ Γιάννινα σε παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς άνηκε στους γηπεδούχους, όπου στο 26’ μετά από μια φάση διαρκείας ο Σταματούλας πήρε μια κεφαλιά, βγάζοντας σε καλό σημείο τον Μανιά, ο οποίος από κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αλλη καλή στιγμής δεν υπήρξε για τις δύο ομάδες στο α’ μέρος, με τους δύο συλλόγους να αναλώνονται σε ένα πιο «σκληρό» παιχνίδι και να μην δημιουργούν περαιτέρω προϋποθέσεις για να σκοράρουν κάποιο γκολ.

Στην αρχή του β’ μέρους οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν σαφώς καλύτερα και φάνηκε να έχουν διάθεση να επιτεθούν από το πρώτο κιόλας λεπτό. Στο 47’ ο Διαγόρας είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Μανιά να μην καταφέρνει να κατεβάσει την μπάλα για να τελειώσει την φάση, με τον Αθανασίου να απομακρύνει την μπάλα με τα πόδια. Οι Ροδίτες συνέχισαν να πιέζουν για να βρουν το γκολ που θα τους έδινε την θέση οδηγού στο ματς, έτσι στο 61’ ο Μπρέγκου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση εντός περιοχής, με το τελείωμά του όμως να είναι αδύναμο και ο Αθανασίου μπλόκαρε εύκολα. Ενώ, δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Διαγόρα βρήκε δίχτυα όμως ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του γιατί η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου στο γύρισμα του Μανιά.

Στην τελευταία φάση του ματς, ο Τσιλιγγίρης έσωσε την εστία του σε προσπάθεια του Ρίντερ, κρατώντας το ισόπαλο 0-0.

Διαγόρας (Τερζής): Τσιλιγγίρης, Σταματούλας, Ντιαλόσι, Νικόλης, Παρασκευάς (74′ Παπαδόπουλος), Μανωλάκης, Μπρέγκου, Αγουάδο (87′ Γεωργέας), Τσιαντούλας, Λιούμης (90′ Φέκκας), Μανιάς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γκαλεάνο): Αθανασίου, Σομποσίνσκι, Πάνος (46′ Λώλης), Σόρια, Ρίντερ, Μπακαδήμας, Λέο (88′ Κύρκος), Νικολιάς (46′ Αζίζ), Σέποβιτς (71′ Μίνα), Τέιλορ-Χαρτ (88′ Μπεγκάλα), Χάινριχ.

www.liganews.gr