Με χαμόγελα και ευχές η κοπή πίτας του ΟΠΑΘΑ
Σε μια πολύ ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, η διοίκηση του ΟΠΑΘΑ το πρωί έκοψε την πρωτοχρονιά πίτα παρουσία πλήθος κόσμου και φίλων του Συλλόγου.
Eκ μέρους της διοίκησης, μίλησε ο Αντιπρόεδρος Ηλίας Τσάκωνας καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και αφού έκανε απολογισμό για το 2024, μίλησε για τους στόχους του ΟΠΑΘΑ ενόψει του 2025.
Από τους φορείς, εκ μέρους της Περιφέρειας έδωσε το «παρών» ο Αντιπερειφερειαρχης Αθλητισμού Τάκης Αντωνόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕ του ΠΕΑΚ Γιώργος Αντωνόπουλος και εκπρόσωπος του Δήμου, ο Χρ. Δάβουλος.
Επίσης, παραβρέθηκε ο νέος πρόεδρος του Νηρέα, Νίκος Πολίτης ο οποίος εκπροσώπησε και τη ΝΕΠ που είναι έφορος.
Βασικός στόχος του ΟΠΑΘΑ είναι να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς καθαρίζεις το καλοριφέρ για καλύτερη απόδοση
Η παραγωγή «Ο Φανούρης και το σόι του» από το Θεατρικό Εργαστήρι Δυτικής Αχαΐας
Νέα λειτουργία στο YouTube λύνει ένα συνηθισμένο πρόβλημα των δημιουργών με τη βοήθεια AI
Εξαέρωση καλοριφέρ: πότε και πώς τη κάνεις
Eκδήλωση τιμής για την πολύτεκνη οικογένεια στον Αγιο Ανδρέα
