Άλιμος: Σοκ με φωτογραφίες γυμνών ανήλικων κοριτσιών που εντοπίστηκαν στο λάπτοπ του 52χρονου καθηγητή
Ο 52χρονος καθηγητής του Γυμνασίου στον Άλιμο βρίσκεται πλέον στη φυλακή ωστόσο, η έρευνα της Αστυνομίας και συγκεκριμένα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών δεν σταματάει.
Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την αρρωστημένη δράση του 52χρονου καθηγητή γυμνασίου από τον Άλιμο, που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε την 14χρονη μαθήτρια σε σχολείο του Αλίμου.
Ο 52χρονος καθηγητής του Γυμνασίου στον Άλιμο βρίσκεται πλέον στη φυλακή ωστόσο, η έρευνα της Αστυνομίας και συγκεκριμένα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών δεν σταματάει.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στο λάπτοπ του καθηγητή έχουν ανασυρθεί φωτογραφίες γυμνών ανήλικων κοριτσιών, τις οποίες μάλιστα είχε ταξινομήσει και κατά ηλικία.
Εκφράζεται ανησυχία από αστυνομικές πηγές ότι ενδεχομένως να είναι και κάποια μαθήτρια του από το παρελθόν ανάμεσα σε αυτές τις φωτογραφίες, γι’ αυτό και επιχειρούν να ταυτοποιήσουν τα ανήλικα κορίτσια.
Πλέον ανοίγει ο δρόμος για να ζητηθεί από την Εισαγγελία η έκδοση παραγγελίας για να δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες, αλλά και τα στοιχεία ταυτότητας του 52χρονου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τρελά χτυποκάρδια τον Νοέμβριο για 6 τυχερά ζώδια!
Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα με 700 θέσεις εργασίας στις 7 Νοεμβρίου 2026
Η Volkswagen φέρνει τα πιο προηγμένα ηλεκτρικά της στην Κίνα και η Ευρώπη θα περιμένει
Σταύρος Νικολαΐδης για Γιώργο Μαζωνάκη: Έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου
Πώς να κάνεις block τις ανεπιθύμητες κλήσεις στο κινητό: Μητρώο 11, Android, iPhone και ανώνυμα νούμερα
