Πέραμα: Η έκκληση του πατέρα του νεκρού Ρομά – «Σας παρακαλώ μην κάνετε ζημιές» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατέρας του 18χρονου νεκρού της φονικής καταδίωξης στο Πέραμα απηύθυνε έκκληση στους Ρομά να μην κάνουν ζημιές.
Πέραμα:

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Tik Tok, ο πατέρας του 18χρονου Ρομά  – ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά της Ελληνικής Αστυνομίας στο Πέραμα τα ξημερώματα του Σαββάτου, έστειλε το δικό του μήνυμα, καλώντας τους πολίτες να μην επιδίδονται στην πρόκληση επεισοδίων:

«Είμαι ο πατέρας του Νίκου Σαμπάνη και θέλω μια χάρη από εσάς», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Να μην κάνετε ζημιές. Σας ευχαριστούμε όλους για τον Νίκο».

 

 

 

 

 

 

@panagiotismelaxrinosΟ πατέρας του Νίκου σας παρακαλεί να μην κάνετε ζημιές στους Έλληνες πολίτες και σας ευχαριστεί για την συμπαράσταση θέλει μόνο δικαιοσύνη από το κράτος♬ πρωτότυπος ήχος – Tik Toker

 

Πάντως, να σημειωθεί πως τα επεισόδια συνεχίστηκαν και την Τρίτη. Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, οι Ρομά πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας, κλείνοντας και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, στα Μέγαρα.

Οι συγκεντρωμένοι επιδόθηκαν σε πετροπόλεμο εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, έκαψαν λάστιχα και διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου.

Αντίστοιχες διαμαρτυρίες έγιναν και στο 95ο χιλιόμετρο στο ύψος του Ζευγολατιού αλλά και στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Καλαμάτας, στον κόμβο των Αρφαρών, στην Μεσσηνία.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ