Λατινοπούλου: «Δώρο» στη Νέα Δημοκρατία η πρόταση μομφής

Λατινοπούλου

Η ευρωβουλευτής και επικεφαλής του κόμματος Φωνή Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, χαρακτήρισε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης ως «δώρο» για τη Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζοντας ότι θα την συσπειρώσει και θα την ενισχύσει πολιτικά.

Μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι καμία πρόταση μομφής στην ιστορία της χώρας δεν έχει ρίξει κυβέρνηση, τονίζοντας πως μια τέτοια κίνηση αποτελεί «σανίδα σωτηρίας» για την κυβέρνηση. «Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδυναμωθεί και αντιμετωπίζει εσωκομματικά προβλήματα, αλλά αυτή η πρόταση θα τη δυναμώσει» σημείωσε, προσθέτοντας πως «στελέχη της ΝΔ καλούν στελέχη του κόμματός μας για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους».

Αναφορικά με την τραγωδία των Τεμπών, τόνισε πως προτεραιότητά της είναι να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Οι γονείς και οι συγγενείς των θυμάτων πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο, όχι να καπελώνονται από πολιτικές σκοπιμότητες» υπογράμμισε.