Κώστας Σβόλης: Ανάγκη για ανθρωποκεντρική Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τι αναφέρει σε δήλωσή του
Σε δηλώσεις του σχετικά με τον Οικονομικό Προϋπολογισμό του 2025, ο Κώστας Σβόλης, επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων, κατηγόρησε τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πατρέων, ότι το μόνο που έκαναν στην ψήφιση του προϋπολογισμού ήταν να κατηγορήσουν τα κόμματα εξουσίας Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική τους. Τόνισε, επίσης, την ανάγκη η Τοπική Αυτοδιοίκηση να απαλλαγεί από κομματικές δεσμεύσεις και να επικεντρωθεί στο όφελος των πολιτών.
Συγκεκριμένα αναφέρει: “Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πατρέων, στη συζήτηση για τον Οικονομικό Προϋπολογισμό του 2025, κατηγόρησε για μία ακόμη φορά τα κόμματα εξουσίας Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ενέπλεξε στη συζήτηση την εξωτερική πολιτική της χώρας μας και τα γεωπολιτικά και στρατιωτικά τεκταινόμενα. Απέφυγε να μας απαντήσει επί της ουσίας και ασχολήθηκε με το γνωστό αφήγημα περί αντικομμουνισμού.
Είναι η αντίδρασή της όταν αποδεικνύουμε οτι η πολιτική της έχει απωλέσει το ανθρωποκεντρικό πρόσημο ενώ ταυτόχρονα εργαλειοποιεί τη φτώχεια και τους ευάλωτους συμπολίτες μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού πρέπει να απαλλαγεί απο κομματικές δεσμεύσεις και να προχωρήσει με γνώμονα το όφελος του πολίτη”.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News