Αμφιλοχία: Πώς έγινε το θανατηφορό τροχαίο, η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Τι αναφέρει η Αστυνομία στην ανακοίνωσή της.
![Αμφιλοχία: Πώς έγινε το θανατηφορό τροχαίο, η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ Αμφιλοχία](https://pelop.gr/wp-content/uploads/2025/02/nekros-amfiloxia-785x432.webp)
Ο 29χρονος κτηνοτρόφος Λάμπρος Καπούλας, έχασε τη ζωή του χθες το απόγευμα σε ένα συγκλονιστικό τροχαίο, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στην περιοχή του Λουτρού.
Η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή της αναφέρει: “Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.
Αμφιλοχία: Νεκρός 28χρονος οδηγός μηχανής – Η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο ΒΙΝΤΕΟ
Ειδικότερα, 29χρονος ημεδαπός άνδρας οδηγώντας μοτοσικλέτα συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο, που οδηγούσε ηλικιωμένος ημεδαπός άνδρας, ενώ στη συνέχεια το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου και την πρόκληση υλικών ζημιών.
Ο 29χρονος οδηγός διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείου Αγρινίου, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου για ανθρωποκτονία από αμέλεια”.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News