Με το δεξί ξεκίνησαν οι κολυμβητές της ΝΕΠ
Οι κολυμβητές της ΝΕΠ ξεκίνησαν με επιτυχημένο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο Χειμερινό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας. Ετσι, λοιπόν, στο Χειμερινό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας που ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ με την 1η αγωνιστική ενότητα (από τις 5 συνολικά), η κολυμβητική ομάδα της ΝΕΠ έδειξε τη δυναμική της και τις απεριόριστες δυνατότητες που έχουν οι αθλητές-τριες της κατακτώντας τρία χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο.
Συγκεκριμένα είχαμε χρυσά από τους εξής αθλητές: Μάρκο Παπαδόπουλο (Παμπαίδας Β΄) στα 200μ. ύπτιο με χρόνο 02:23.51, Ανδρέα Κοτσαύτη (Παμπαίδας Β΄) στα 100μ. πεταλούδα με 01:05.29 και Δήμητρα Κωνσταντάτου (Παγκορασίδα Β΄) στο ίδιο αγώνισμα με χρόνο 01:09.76. Το αργυρό μετάλλιο πήρε η Βασιλική Ζαφειροπούλου (Παγκορασίδα Β΄) στα 800μ. ελεύθ. με χρόνο 10:07.50 και το χάλκινο η σκυτάλη 4Χ100 Μ.Ο mixed Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β΄ αποτελούμενη από τους: Βασιλική Ζαφειροπούλου, Δήμητρα Κωνσταντάτου, Ανδρέα Κοτσαύτη και Μάρκο Παπαδόπουλο με χρόνο 04:42.36. Πολύ καλή παρουσία και από Κωνσταντίνα Γκόργκου (Παγκορασίδα Β΄) στα 800μ. ελεύθ., Ραφαέλα Μαργαρίτη (Παγκορασίδα Α΄) στα 50μ. ελεύθ., Παπαδημητρίου Γιώργο (Παμπαίδας Α΄), Μπαϊλό Γιώργο (Παμπαίδας Β΄) και Φαίη Αντωνοπούλου (Παγκορασίδα Α΄) στο ίδιο αγώνισμα και Δημήτρη Δατσέρη, Παναγιώτη Πασβαντίδη (Παμπαίδες Β΄) στα 100μ. πεταλ.
Η ΝΕΠ συνεχάρη τους κολυμβητές και την προπονήτριά τους Λίνα Μαστροπάσκουα.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News