Κακοκαιρία στο νησί Έλβα: Εγκλωβισμένοι οι κάτοικοι, αποκλείστηκε το νοσοκομείο ΒΙΝΤΕΟ

Πλημμύρισαν δρόμοι, εγκλωβίστηκαν οδηγοί.

ΕΛΒΑ - ΝΗΣΙ

Κύμα σφοδρής κακοκαιρίας έπληξε το νησί Έλβα, το οποίο βρίσκεται απέναντι από την ακτή της Τοσκάνης.

Οι πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν άμεσα για να απεγκλωβίσουν δεκάδες κατοίκους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να βγουν από τις κατοικίες τους, καθώς η στάθμη του νερού, λόγω της ασταμάτητης βροχής, ανέβαινε συνεχώς.

Κακοκαιρία στο νησί Έλβα: Πλημμύρισαν δρόμοι, εγκλωβίστηκαν οδηγοί

Το νοσοκομείο του νησιού αποκλείσθηκε εξαιτίας των πλημμυρισμένων δρόμων ενώ πολλά αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά. Είκοσι οκτώ οδηγοί, εγκλωβισμένοι μέσα στα ΙΧ τους, σώθηκαν χάρη στην βοήθεια των πυροσβεστών και των μελών της Πολιτικής Προστασίας. Εκκενώθηκε παράλληλα και μια σχολή χορού, στην οποία βρίσκονταν εννέα παιδιά και τρεις δάσκαλοι, όπως και μια πιτσαρία. Μέχρι αυτή την ώρα δεν προκύπτει να υπάρχουν τραυματίες.

Σύμφωνα με το newsit, ο δήμαρχος ζήτησε από τους κατοίκους να αποφύγουν τις μετακινήσεις, ενώ τα σχολεία στο νησί της Έλβας πρόκειται να παραμείνουν κλειστά μέχρι την Δευτέρα.

 

Διαβάστε επίσης:

Αλιείς: «Εξαφανίστηκαν» τα ψάρια από τον Πατραϊκό – Επιστήμονες απαντούν στην «Π» υπάρχει συσχέτιση με τους σεισμούς στις Κυκλάδες;

Ανθρωποκτονία Ρουπάκι: Εν ψυχρώ εκτέλεση για ένα κομμάτι γης, τα πρώτα λόγια του δράστη ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Κεφαλονιά: Σοβαρές καταστροφές στο οδικό δίκτυο από την κακοκαιρία ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Σκηνές απείρου κάλλους σε Αστυνομικό Τμήμα, πατέρας επιτέθηκε σε ένστολο για τη σύλληψη του γιου του

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Σήμερα η συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο, εν αναμονή αποφάσεων