Ο ΙΟ Πατρών με 11 αθλητές στο Περιφερειακό πρωτάθλημα

ΙΟ Πατρών

Ξεκίνησε σήμερα στο Αίγιο το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας, το οποίο θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου. Το Πρωτάθλημα φιλοξενεί ο Ν.Α.Ο. Αιγίου «Ο Ποσειδών» και αφορά́ Ιστιοπλοϊκά́ σκάφη τύπου Optimist και ILCA 4. Οι υπεύθυνοι του τοπικού ομίλου με τη συμπαράσταση της ΕΙΟ είναι πανέτοιμοι για τον σημαντικό αγώνα που ξεκίνησε σήμερα στις 12 το μεσημέρι και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών συμμετέχει  με 11 αθλητές, 6 στην κατηγορία Optimist και 5 αθλητές στην κατηγορία ILCA 4.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία Optimist συμμετέχουν οι αθλητές μας, Αργυρός Ιωάννης, Καρακαπιλίδης Ιορδάνης, Ματθαιόπουλος Μάριος, Ρόζου Βασιλική, Τρανώρης Στέλιος και Πολυχρονόπουλος Τηλέμαχος, ενώ στην κατηγορία Ilca4, οι αθλητές του Ομίλου μας,  Αργυρός Ιωάννης, Δούσκα Κωνσταντίνα, Κουτσουρόπουλος Παναγιώτης, Κουτσουρόπουλος Φίλιππος και Αριάδνη Νταγκουνάκη

Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος είναι από τους πιο σημαντικούς αγώνες της σεζόν και γι αυτό η αγωνιστική ομάδα του ΙΟΠ, συνοδευόμενη από τους προπονητές του Ομίλου, Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου και Αριστοτέλη Κουλουμπή – Καλογερόπουλο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της βρίσκεται από το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο Αίγιο, για προπονήσεις στα νερά της Αιγιάλειας και του Κορινθιακού Κόλπου.

Συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 103 σκάφη. Από αυτά τα 75 είναι Optimist και εκπροσωπούν 13 ομίλους, ενώ 28 σκάφη από 10 ομίλους θα τρέξουν στην κατηγορία ILCA 4.