Πρωταθλήτριες Πελοποννήσου οι Νέανιδες του Ερυθρού Αστέρα
Παίζοντας καταπληκτικό βόλεϊ η ομάδα Νεανίδων του Ερυθρού Αστέρα επικράτησε με 3-0 (21-25, 16-25, 23-25) σετ του Απόλλωνα στον τελικό του final-4 της ΕΣΠΕΠ και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Πελοποννήσου στο γήπεδο «Κ. Πετρόπουλος»
Η ομάδα του Χρήστου Καράβολα ηταν πολύ καλύτερη και στους δυο αγώνες και πήρε δίκαια την 1η θέση, το χρυσό μετάλλιο και παράλληλα το «εισιτήριο» πρόκρισής για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Την απονομή στις πρωταθλήτρια ομάδα έκανε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ Θ. Κανελλόπουλος.
Μπράβο αξίζουν και την ομάδα του Απόλλωνα η οποία πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά δεν κατάφερε να αντισταθεί στα κορίτσια του Ερυθρού Αστέρα, όμως πήρε το ασημένιο μετάλλιο και επίσης εισιτήριο για μπαράζ πρόκρισης.
Μάλιστα MVP του τουρνουά αναδείχθηκε η Αννα Μαυρομάτη από τον Ερυθρό Αστέρα
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Ikea: Το νέο Bluetooth ηχείο των 59,99 δολαρίων συνδέεται και με την TV
Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Πατρών στο Frontiers Planet Prize 2026
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Samsung SmartTag 3: Διέρρευσε με νέο design και τιμή 29,99 δολάρια
