Θρασύτατοι ληστές παρίσταναν τους τεχνικούς και «ξάφριζαν» τον κόσμο!

Σε βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται η δράση τους απέναντι στο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και πως κατάφεραν να το ξεγελάσουν, μπαίνοντας στο σπίτι τους και κλέβοντας τους κόπους μιας ζωής

Θρασύτατοι

Απατεώνες ληστές προσποιούμενοι τους τεχνικούς, ξεγέλασαν μια 88χρονη γυναίκα, μπήκαν στο σπίτι όπου βρισκόταν ο κατάκοιτος 92χρονος σύζυγος της, και με την μέθοδο της απασχόλησης, ξάφρισαν 22.000 ευρώ.

Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται η δράση τους απέναντι στο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και πως κατάφεραν να το ξεγελάσουν, μπαίνοντας στο σπίτι τους και κλέβοντας τους κόπους μιας ζωής.

Είναι 1 μετά το μεσημέρι και η ηλικιωμένη βγαίνει από το ασανσέρ της πολυκατοικίας για να μπει στο διαμέρισμα της. Οι κακοποιοί που υποδύονται τους τεχνικούς εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας έχουν παρακολουθήσει τις κινήσεις της και την ακολουθούν.

Της ζητούν να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού, για να ελέγξουν τάχα τον πίνακα.

Το ντοκουμέντο του MEGA και οι διάλογοι προκαλούν οργή για τον τρόπο που της αποσπούν την προσοχή για να την εξαπατήσουν.

-Ευχαριστώ πολύ.
-Ο πίνακας πού είναι;
-Εδώ είναι
-Έχεις κάποιον μέσα;

Ο άνδρας με το γκρι πουκάμισο μπαίνει στο σπίτι. Προσποιείται ότι μιλάει στο κινητό και γρήγορα ο συνεργός του ανεβαίνει τις σκάλες και μπαίνει κι αυτός στο διαμέρισμα.

Όσο οι δυο τους απασχολούν την ηλικιωμένη, τα άλλα δυο μέλη της σπείρας ετοιμάζουν τις κινήσεις τους. ο ένας φορά χειρουργική μάσκα.

Βάζουν γάντια για να μην αφήσουν αποτυπώματα και εισβάλλουν στο σπίτι κυριολεκτικά στις μύτες και σκυμμένοι για να μην τους αντιληφθεί το θύμα. Παίρνουν χρήματα και εξαφανίζονται.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν και να τους συλλάβουν.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τον γυμναστή που ήθελε μαθήτριες «μοντελάκια» για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο από την ΕΜΥ: «Πορτοκαλί» συναγερμός, ποιες περιοχές αφορά

Πάτρα: Σε αριθμούς η ανταπόκριση στην «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ

Φορολογικές δηλώσεις 2025: Άνοιξε το taxisnet, η προθεσμία, τα SOS για να μην πληρώσετε έξτρα φόρους

Τραγωδία στη Βόρεια Μακεδονία: Σε κρίσιμη κατάσταση οι τρεις εγκαυματίες στο «Παπανικολάου», 18 τραυματίες στην Ελλάδα

Νέα ανάρτηση Δοξιάδη: Η απόφασή μου ήταν αμετάκλητη, δεν είχε επιλογή ο Πρωθυπουργός

Πάτρα: Φρένο στις ομαδικές κατασχέσεις για χρέη στο Δήμο, «κλείδωσε» η ρύθμιση

Πάτρα: Πήγαν για πατατάκια και εξαφανίστηκαν!

Καλάβρυτα: Η θερμή εισβολή «κλείνει» το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Πάτρα: «Εσβησε» η παιδίατρος Χρυσάνθη Παπαδοπούλου μητέρα δυο παιδιών