ΗΠΑ: Χειροπέδες σε 30χρονη δασκάλα για σεξουαλική παρενόχληση

Ένα ακόμα περιστατικό είχαμε στην Αμερική, όπου δασκάλα στο Ιλινόις κακοποίησε σεξουαλικά έναν ανήλικο μέσα σε σχολική αίθουσα και για αυτό συνεληφθη.
Σύμφωνα με τη δικογραφία το περιστατικό φέρεται να συνέβη μέσα σε σχολική αίθουσα στο σχολείο Downers Grove South High School τον Δεκέμβριο του 2023 όταν η Φορμέλλα ήταν 28 ετών.
Η εισαγγελία της κομητείας ΝτουΠέιτζ ανακοίνωσε ότι η 30χρονη εκπαιδευτικός ήταν προπονήτρια ποδοσφαίρου του 15χρονου και μέντοράς του, προσθέτοντας ότι η σεξουαλική επίθεση σε βάρος του σημειώθηκε πριν να ξεκινήσουν τα μαθήματα.
«Οι κατηγορίες σε βάρος της κυρίας Φορμέλλα είναι ανατριχιαστικές. Φέρεται να χρησιμοποίησε τη θέση της ως μέντορας και προπονητής για να επιτεθεί σεξουαλικά στον ανήλικο» είπε εκπρόσωπος της εισαγγελίας.
Την υπόθεση αποκάλυψε η μητέρα του 15χρονου όταν συνδέθηκε με τον λογαριασμό του στο iCloud αφού του αγόρασε νέο κινητό. Εκεί εντόπισε γραπτά μηνύματα ανάμεσα στον γιο της και την εκπαιδευτικό στην οποία συζητούσαν για σεξουαλική επαφή και για σχέση.
Το επόμενο βήμα για τη μητέρα του ανήλικου ήταν να πάνε στην αστυνομία για να υποβάλουν καταγγελία, με αστυνομικούς να συλλαμβάνουν την 30χρονη κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, την περασμένη Κυριακή.
Μετά τη σύλληψή της, η ίδια, η οποία είχε παντρευτεί το καλοκαίρι του 2024, αρνήθηκε τις κατηγορίες.
Τέμπη: Συνομιλίες που δείχνουν το χάος που επικρατούσε λίγο πριν την τραγωδία ΒΙΝΤΕΟ
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός μοτοσικλετιστής στην Περιφερειακή Υμηττού
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Πάτρα: Και τζόγος πίσω από την υπεξαίρεση στο Ταμείο Δικηγόρων, που βρέθηκαν χρήματα
Πάτρα: Συνελήφθησαν πατέρας και γιοι για διακίνηση ηρωίνης, βρέθηκε γεμάτο όπλο!
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News