Ηττες για ΠΓΕ και Αχαγιά 82
Μηδέν στα τέσσερα είναι ο σημερινός απολογισμός των ομάδων της ΕΣΚΑ-Η στην National League 2, καθώς ηττήθηκαν Αχαγιά 82, Παναχαϊκή, Γαλήνη και Αστέρας Τέμενης.
Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, για τα play-offs η Παναχαϊκή δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και ηττήθηκε εκτός με 70-48 από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου ο οποίος ισοφάρισε την σειρά σε 1-1.
Πλέον οι δυο αμάδες θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους σε τρίτο παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη (17.00) στο κλειστό της ΠΓΕ και όποια ομάδα κερδίσει, θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Στο άλλο ζευγάρι των play-offs, η Αχαγια 82 ηττήθηκε εντός έδρας με 79-85 από τους Γαργαλιανους και με 2-0 αποκλείστηκε από τη συνέχεια.
Η ομάδα της Κάτω Αχαΐας έριξε αυλαία με την 6η θέση στο πρωτάθλημα και από σήμερα καταστρώνει πλάνα για τη νέα περίοδο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Πανεπιστήμιο Πατρών παρουσιάζει τo Αγγλόφωνο Πρόγραμμα Σπουδών της Ιατρικής
Εκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ: Η μεγάλη αδικία για τα παιδιά που γεννήθηκαν μετά τον Ιούλιο
Τι συνέβη στις υπηρεσίες της Anthropic και το Claude «έπεσε» για περίπου μία ώρα
Οι εθελοντές του Γερμανόφωνου κινηματογράφου στην Πάτρα ΦΩΤΟ:
Το «κρυφό» σάκχαρο στο κόκκινο κρέας: Πώς μπορεί να αυξάνει τον κίνδυνο διαβήτη
