Παναχαϊκή: Να κάνει τη δουλειά με Διαβολίτσι

Απρόοπτο της τελευταίας για την Παναχαϊκή, καθώς λόγω ενοχλήσεων αποκλείστηκε από την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι ο Αλέξανδρος Σελινιωτάκης

Παναχαϊκή

Με το Διαβολίτσι θα παίξει σήμερα στις 15.00 η Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής και πολλά σχόλια και περισπούδαστες αναλύσεις δεν χρειάζονται. Η Παναχαϊκή πρέπει να νικήσει! Στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι τέτοιο το μέγεθός της, που όποιος και εάν είναι ο αντίπαλός της, όπου και εάν αγωνίζεται πρέπει πάντα να παίζει για τη νίκη και να την παίρνει! Αυτό απλώς επιβάλλεται να κάνει και σήμερα.

Απρόοπτο της τελευταίας για την Παναχαϊκή, καθώς λόγω ενοχλήσεων αποκλείστηκε από την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι ο Αλέξανδρος Σελινιώτακης. Οι παίκτες που επέλεξε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς είναι οι Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Κυβελίδης, Στεργίδης, Πολίτης, Καρακλάγιτς, Γούλας, Μικές, Στασινόπουλος, Κατσής, Αλεξόπουλος, Λούσκος, Κόκας, Λιποράτσε, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μπελεζάκης, Σμίλτος, Χαντί. Ακόμη εκτός του Σελινιωτάκη εκτός αποστολής έμειναν οι επίσης τραυματίες Παπαχρονόπουλος και Μικελάτος.
To παιχνίδι της Παναχαϊκής με το Διαβολίτσι θα διευθύνει ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος της ΕΠΣ Αργολίδας με βοηθούς τους Στυλιανό Τούμπα και Νίκο Μαυροκορδόπουλο επίσης από την Αργολίδα.
Οπως ανακοινώθηκε από την Παναχαϊκή τα εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι ελεύθερη. Τα εκδοτήρια στο γήπεδο θα ανοίξουν στις 13.30
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το Panachaiki TV με κόστος 5,5 ευρώ, ενώ συνολικά η ετήσια συνδρομή για όλα τα παιχνίδια είναι 36 ευρώ.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους όσοι πάνε στο γήπεδο και πρέπει να καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο γήπεδο είναι οι φίλαθλοι να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης covid-19. Συνίσταται η ηλεκτρονική μορφή του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης καθώς η όλη διαδικασία ταυτοποίησης μπορεί να είναι χρονοβόρα.

 

Στη Ζάκυνθο με τον Εθνικό Σκουλικάδου παίζει σήμερα στις 15.30 ο Διαγόρας με στόχο τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες που υπολογίζει ο Ανδρέας Ζήκος είναι οι Μικές, Μπαρδάκης, Σιδέρης, Σαρρής, Καπετανάκης, Δημόπουλος, Σταυρόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Ν. Βλασσόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Θ. Βλασσόπουλος, Αποστολόπουλος, Σκεπετάρης, Γεωργαντόπουλος, Αλεξανδρής, Σκούρτας, Αλιφιεράκης, Παπαϊωαννου, Αγκαράι και Καλιτσουνάκης.

Θα απουσιάσουν για διάφορους οι Τσεκούρας, Παπαδόπουλος, Καραμπούλας, Ντούβλης, ενώ αμφίβολος είναι ο Σιδέρης.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Βασίλης Τσακάλης της ΕΠΣ Ηλείας με βοηβούς τους Γιάννη Μπάκα (Ηλείας), Γιώργο Καραμέρο (Αιτωλοακαρνανίας).

Στη Βάρδα με τον εκεί ΠΑΟ θα παίξει σήμερα στις 15.00 ο Παναιγιάλειος με στόχο να πάρει αποτέλεσμα.

Ο Φάνης Γκέκας υπολογίζει τους Ιωαννίδη, Βίλιο, Κουρτελέση, Μακρίδη, Ραπτόπουλο, Α. Αφούσσι, Σ. Αφούσσι, Βλαχόπουλο, Λιάτο, Ψωμαρά, Μπούζντρα, Κόχυλα, Πλατικώστα, Ροδόπουλο, Χατζηαντωνίου, Κρεμίτσα, Σκούτα, Τοκάμ (βγήκε το δελτίο του), Σπίντζο. Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Βαρουξάκης, Βαλιάνος, Δαλιάνης και ο Καρακούτης, που αποκτήθηκε αλλά δεν υπολογίζεται.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Γιώργος Σπήλιος από την Κόρινθο με βοηθούς τους Γιώργο Γαλανόπουλο (Αιτωλοακαρνανίας), Βασίλη Θεοδωρόπουλο (Κορινθίας).
Τα άλλα σημερινά παιχνίδια (σέντρα στις 15.00) έχουν ως εξής:Αναγέννηση Αρτας-Παναγρινιακός, Ναυπακτιακός Αστέρας-Αίας Γαστούνης, Αμβρακικός Λουτρού-Τηλυκράτης. Ρεπό θα κάνει ο Αχέρων Καναλακίου.