Δείτε σε ποιον έκανε μήνυση ο Χρήστος Κούγιας

Κούγιας

Ο γιος του αείμνηστου Αλέξη Κούγια, ο Χρίστος κινήθηκε  νομικά μετά τις αναρτήσεις που έκανε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος για τον πατέρα του. Το έκανε με μήνυση για προσβολή μνήμης νεκρού και όπως φαίνεται οι δύο πλευρές θα βρεθούν απέναντι στα δικαστήρια.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο Χρίστος Κούγιας προχώρησε σε αυτή την κίνηση, για όλα όσα είχε γράψει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στα social media, μετά το θάνατο του Αλέξη Κούγια.

«Ο Χρίστος Κούγιας κατέθεσε μήνυση την Παρασκευή που μας πέρασε στον κύριο Βαλλιανάτο για προσβολή της μνήμης νεκρού. Εγώ επικοινώνησα με τον κύριο Βαλλιανάτο, ο οποίος δεν έχει λάβει ακόμα τη μήνυση. Αυτό που μου είπε είναι ότι “δεν έχω κάτι με τα παιδιά, θα πάρω τη μήνυση και θα απαντήσω καταλλήλως”», ανέφερε η Φαίη Φώτου στο Πρωινό.