Νεκρός 33χρονος κρατούμενος στα κρατητήρια Χανίων τη Μεγάλη Παρασκευή
Απρόσμενο τέλος για έναν 33χρονο αλλοδαπό, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων. Ο άνδρας είχε οδηγηθεί εκεί μετά από σύλληψή του για υπόθεση ναρκωτικών και επρόκειτο να απελαθεί.

Τραγωδία σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Μεγάλης Παρασκευής στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, όταν ένας 33χρονος Αλβανός κρατούμενος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τον αστυνομικό σκοπό και λίγο αργότερα κατέληξε, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο κρατούμενος κατέρρευσε αιφνιδίως στο δάπεδο του κελιού του. Ο αστυνομικός σκοπός έσπευσε άμεσα να του προσφέρει πρώτες βοήθειες, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο κατέβαλαν προσπάθειες για την επαναφορά του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο 33χρονος είχε συλληφθεί στις 15 Απριλίου 2025 για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και βρισκόταν υπό κράτηση ενόψει της διοικητικής του απέλασης. Μία ημέρα πριν τον θάνατό του, είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων λόγω αδιαθεσίας. Ωστόσο, εξήλθε από το νοσοκομείο χωρίς να του δοθεί κάποια θεραπευτική αγωγή.
Για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί η αρμόδια εισαγγελική αρχή, ενώ η Διεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων σχηματίζει σχετική δικογραφία. Στον χώρο των κρατητηρίων μετέβη ιατροδικαστής καθώς και συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Πηγή: newsbeast.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Τζακ Ποτ» έκανε η ΑΑΔΕ στη Δυτική Ελλάδα: Ρεκόρ εσόδων και παραβατικότητας
Βούλιαξαν «Γέφυρα», διόδια από εξοδούχους του Πάσχα! -Ολοταχώς για τη μεγαλύτερη έξοδο
Μυτιλήνη: Λιμενικοί βρήκαν πτώμα χωρίς κεφάλι στη θάλασσα
Τέλος στα «κρυφά Airbnb»: Ψηφιακή επίθεση από την ΑΑΔΕ σε αδήλωτα ακίνητα
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News