Ο Ατλας κατέκτησε το Paiania Talent Cup!
Την ομάδα παρακολούθησε και ο μεγάλος θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Καραγκούνης
Ακόμα μια επιτυχία για την ακαδημία του Ατλαντα αποτελεί η κατάκτηση του PAIANIA TALENT CUP «ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ» από το τμήμα της Κ12.
Η επιτυχία αυτή έχει περισσότερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι το τμήμα αντιμετώπισε και επικράτησε ομάδων ΠΑΕ όπως η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος και στον τελικό της πολύ δυνατής Ηλιούπολης και κατέκτησε αήττητη τον τίτλο, παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Παράλληλα, αποκόμισε τα συγχαρητήρια όλων των ομάδων που συμμετείχαν.
Την ομάδα παρακολούθησε και ο μεγάλος θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Καραγκούνης που συνομίλησε με τα παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και τους απέμεινε τα εύσημα για την κατάκτηση του τίτλου.
Στην ομάδα της Κ12 με προπονητή τον Λεωνίδα Κυβελίδη συμμετείχαν οι εξής αθλητές: Βασίλειος Βέρρας, Διονύσιος Διαμαντής, Αιμίλιος Καλπουζιάνης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Κωνσταντίνος Κατσίκης, Επαμεινώνδας Κριτσώνης, Γιώργος Κυβελίδης, Περικλής Λυμπέρης, Νίκος Μιχαλόπουλος, Γιώργος Νιφόρας, Λάμπρος Ντότσικας, Αθανάσιος Παπαγιαννόπουλος, Εμμανουήλ Παπακανέλλος, Ιωάννης Ρουμελιώτης, Ιωάννης Σμυρνιός, Γιώργος Τζατζαδάκης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να γλιτώσετε από τα κουνούπια το καλοκαίρι: Η Νο1 κίνηση
Νέο Tesla update: Το Grok παίρνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου
«Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» από την ομάδα «Σημείο Μηδέν» στο Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας ΦΩΤΟ
«Αυτό το φαγητό σας βοηθά να παραμείνετε νέοι», λέει ειδικός
Samsung Galaxy Unpacked: Αποκαλύπτονται σήμερα Z Fold 8 και Z Flip 8 και ένα τρίτο foldable
