Πλήγμα για την Πάτρα ο υποβιβασμός της ΝΕΠ
Δυστυχώς δεν τα κατάφερε η Πάτρα να κρατήσει δυο ομάδες για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Α1 Εθνική πόλο Ανδρών, καθώς η ΝΕΠ υποβιβάστηκε και δεν μπόρεσε να ανανεώσει την συνεργασία της και αυτό αποτελεί πλήγμα για το άθλημα.
Η ομάδα του Λυκούδη παρά την προσπάθεια της στα Play-oyt δεν τα κατάφερε και έτσι επιστρέφει στην Α2 Εθνική με αποτέλεσμα την πόλη μας στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής την περίοδο 25-26 να εκπροσωπήσει μόνο ο ΝΟΠ.
Τώρα απομένει να δούμε αν ο ΝΟΠ ή η ΝΕΠ που συμμετέχουν στο final-6 ανόδου της Α2 Εθνικής Γυναικών θα καταφέρουν να πάρουν ένα από τα δυο «εισιτήρια» και να ανέβουν στην Α1 Εθνική Γυναικών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Gamescom 2026: Τι είδαμε στο Opening Night Live και τι έρχεται μέχρι την Κυριακή
Το 4ο Reunion των συμμαθητών του Γυμνασίου (1967-1973) στα Καλάβρυτα ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Πέντε λειτουργίες του Google Search που αλλάζουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας
Δημοτικό πανηγύρι με Καψάλη στην Ακολη ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Φορτίζετε το κινητό με τον φορτιστή του laptop; Να τι πραγματικά συμβαίνει
