Σύλληψη 83χρονης στη Θεσσαλονίκη για εμπορία ανθρώπων – Είχε εκδοθεί ένταλμα σε βάρος της
Σε εκτέλεση εντάλματος για ένα από τα πιο σοβαρά αδικήματα, η αστυνομία συνέλαβε 83χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, η οποία κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων.

Μια 83χρονη γυναίκα συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για εμπορία ανθρώπων. Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η σύλληψη έγινε σε εκτέλεση σχετικού εντάλματος των ανακριτικών αρχών της Θεσσαλονίκης, ενώ η 83χρονη φέρεται να είχε διαφύγει της Δικαιοσύνης το προηγούμενο διάστημα.
Η κατηγορούμενη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις κατηγορίες που τη βαραίνουν, οι οποίες αφορούν μια από τις πιο σοβαρές μορφές οργανωμένης εγκληματικότητας.
Διαβάστε επίσης
Αξιωματικός ελέγχεται για υπεξαίρεση «μαμούθ», τι έχει αποκαλύψει έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων
Καταγγελία για βία σε σχολείο της Πάτρας, ότι μαθητής χτύπησε μαθητή!
Αχαΐα: Το 85% των εκπαιδευτικών πέρασε το τεστ αξιολόγησης
Πάτρα: Πανελλαδική πρωτιά για Πυροσβέστες – Αποζημιώθηκαν για ρεπό ετών
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News