Ο Αίολος Αγυιάς κυρίαρχος στο ντέρμπι με Παναχαϊκή – Φωτογραφίες

Μετά από 2,5 περίπου χρόνια Αίολος Αγυιάς και Παναχαϊκή ξανασυναντήθηκαν, αυτήν την φορά στις εθνικές κατηγορίες, με την ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου να παίρνει την εκδίκησή της για εκείνους τους χαμένους τελικούς της Α1 ΕΣΚΑ-Η…

Παναχαϊκή Πανηγυρίζουν οι παίκτες του Αίολου Αγυιάς ένα τεράστιο «διπλό»
Ο Αίολος Αγυιάς ήταν ο κυρίαρχος στο ντέρμπι με την Παναχαϊκή για την 3η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ, καθώς νίκησε τους «κοκκινόμαυρους» μέσα στην έδρα τους με σκορ 64-62. Το μεγάλο «διπλό» γιορτάστηκε στην «Tratoria-Segreti di Pasta» στο Ρίο. Αντίθετα στην Παναχαϊκή μάλλον πάμε για εξελίξεις μετά τις 3 ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν…
Παναχαϊκή
«Περιμέναμε ένα κλειστό παιχνίδι που όντως κι έγινε. Διορθώσαμε στο δεύτερο μέρος την άμυνα μας και είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση», δήλωσε ο προπονητής του Αίολου Αγυιάς, Ανδρέας Παπαδημητρίου και πρόσθεσε: «Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί δεν θα περάσουν πολλές ομάδες από την έδρα της Παναχαϊκής. Βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική και τα περισσότερα παιχνίδια του Ομίλου κρίνονται στο καλάθι. Θα ξεκουραστούμε αυτήν την εβδομάδα και θα ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Ηφαιστο/Αχιλλέα».
Από την πλευρά του, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Θανάσης Λιόνας δήλωσε τα εξής: «Είμαστε απογοητευμένοι, παίξαμε καλά, όμως είχαμε ατυχία. Δυστυχώς παρότι είχαμε αρκετά καλή εμφάνιση και προηγούμασταν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, στο τέλος είχαμε κάποια προβλήματα συγκέντρωσης, μας γύρισε, όμως, και η τύχη την πλάτη της, με αποτέλεσμα να κάνουμε μια ήττα, η οποία μας πονάει. Δεν έχω παράπονο από τους αθλητές μου. Εδειξαν για μια ακόμη φορά ότι μπορούν να σταθούν καλά στο γήπεδο. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για εμάς, πλέον, παρά μόνο η δουλειά…».
Διαιτήτευσαν οι Καμήτσος και Λιαρομμάτης. Τα 10λεπτα: 20-17, 37-30 (ημ.), 49-48 62-64.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Θανάσης Λιόνας): Μοσχοβάκης 12 (2), Γκότσης, Τριπολίτης, Εφέπουλος 2, Νικολάου, Κούτρας 12 (2), Κατωπόδης 15, Γιοβάς 6 (2), Τσουλέας 2, Βανδώρος 2, Λυμπερέας 6, Μπαρδάκας 5.

ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ (Ανδρέας Παπαδημήτριου): Χατζόπουλος 4, Βουρνάς 11 (1), Βαλαής, Γιαννικόπουλος 4, Κωνσταντούλας, Θανόπουλος 4 (1), Παπαβασιλόπουλος 11 (1), Μαναβόπουλος 5, Κάλλης 11 (1), Αγγελακόπουλος 11 (1), Θεοδωρόπουλος, Γοργότσης 3.

Παναχαϊκή Παναχαϊκή Παναχαϊκή Παναχαϊκή Παναχαϊκή Παναχαϊκή Παναχαϊκή ΠαναχαϊκήΠαναχαϊκή