Πένθος στο Βασιλικό για τον Νίκο Πανούτσο. Ο 48χρονος σκοτώθηκε στην Πατρών- Πύργου
Πένθος επικρατεί στο Βασιλικό του Δήμου Ερυμάνθου, από τον απρόσμενο θάνατο ενός νέου και αγαπητού ανθρώπου της περιοχής, του Νίκου Πανούτσου 48 ετών, πατέρα δύο παιδιών.
Ο Νίκος Πανούτσος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι στην εθνική οδό στην Πατρών-Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεϊκων.
Ο άτυχος 48χρονος ήταν συνεπιβάτης σε ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε φίλος του, από την περιοχή της Τριταίας και σύμφωνα με πληροφορίες είχε πορεία προς την Πάτρα.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε ένα σημείο της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, ένα επαγγελματικό βαν με κατεύθυνση τον Πύργο, φέρεται να βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε πλαγιομετωπικά με το ΙΧ, το οποίο με την σειρά του κατέληξε στο πρανές του δρόμου.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά και οι τρεις επιβαίνοντες στα οχήματα. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ο άτυχος Νίκος Πανούτσος έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Κατά πληροφορίες, οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον επανέφεραν επί τόπου στη ζωή, αλλά ο 48χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί και εξέπνευσε κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Η παράσταση «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρην» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
