Επίσκεψη Πελετίδη στο ανακαινισμένο θερινό δημοτικό θέατρο
Στις εργασίες πήραν μέρος εργαζόμενοι στην Αυτεπιστασία, το Πράσινο, τον Ηλεκτροφωτισμό, την Καθαριότητα και τον Πολιτιστικό Οργανισμό.
Επίσκεψη στο Δημοτικό θερινό Θέατρο της οδού Ρίτσου στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αποστόλης Αγγελής.
Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Αντιδήμαρχο και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αυτεπιστασίας Αντώνη Δαλαγιώργο, για τις εργασίες αναμόρφωσης και συντήρησης του θεάτρου.
Στο θέατρο ήδη τοποθετήθηκαν κερκίδες ημικυκλικής διάταξης χωρητικότητας 1.200 θέσεων, ενώ ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανακατασκευής – συντήρησης της σκηνής, των καμαρινιών και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Στις εργασίες πήραν μέρος εργαζόμενοι στην Αυτεπιστασία, το Πράσινο, τον Ηλεκτροφωτισμό, την Καθαριότητα και τον Πολιτιστικό Οργανισμό, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η ημερίδα του Αθλητικού Ομίλου Φίλων Πανεπιστημίου Πατρών για τις σχολικές ηλικίες
Το Netflix αποχαιρετά τα μεγάλα ονόματα του Hollywood και ότι την πήγε στην κορυφή
Windows PowerToys Shortcut Guide: Εμφάνιση όλων των συντομεύσεων πληκτρολογίου στις εφαρμογές σας
Μαθητής της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ Πάτρας συνέβαλε στις εργασίες της σχολής ΦΩΤΟ
Ανάλυση Upd: Το ChatGPT Dots μπορεί να εκτοπίσει το ChatGPT;
