Ο ΟΠΑΘΑ κράτησε και τον Νίκο Προδρομίτη

Συνεχίζεται η στελέχωση της ομάδας πόλο του ΟΠΑΘΑ η οποία με τον Μπακούλια ανανέωση την συνεργασία της με τον έμπειρο Νίκο Προδρομίτη που είναι από τους παλαιότερους στον σύλλογο.
Η ανακοίνωση: «Οικοδομώντας τον κορμό της ομάδας για την Α2, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την παραμονή ενός από τους πιο έμπειρους αμυντικούς μας, του Νίκου Προδρομίτη!
Ο Νίκος, με τη μακρόχρονη παρουσία του στην ομάδα και την εμπειρία του από τις δύο προηγούμενες σεζόν του ΟΠΑΘΑ στην Α2 (2003-2005), αποτελεί μια ζωντανή γέφυρα με την ιστορία του συλλόγου. Είναι ένας αθόρυβος αλλά καθοριστικός πυλώνας της ομάδας. Με την οξυδέρκεια και την αφοσίωσή του, συνέβαλε τα μέγιστα στο αμυντικό μας κομμάτι, αποτελώντας ένα από τα βασικά στοιχεία της επιτυχημένης μας πορείας και της ανόδου της ομάδας. Η παρουσία του, το ήθος του και η μαχητικότητά του είναι αυτά που δίνουν το παράδειγμα για τους νεότερους αθλητές και ενσαρκώνουν το πνεύμα του ΟΠΑΘΑ.
Η δική του παραμονή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς διατηρούμε έναν παίκτη-κλειδί στην άμυνα που γνωρίζει καλά τη φιλοσοφία του συλλόγου.
Νίκος Προδρομίτης, δηλώνει «παρών» και στην Α2»!
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News