Κανονικά τα δρομολόγια από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο – Παραμένουν οι ισχυροί άνεμοι
Η άρση του απαγορευτικού απόπλου το πρωί του Σαββάτου επανέφερε την κανονική ροή στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, αν και οι ισχυροί άνεμοι έως 8 μποφόρ εξακολουθούν να δυσκολεύουν το ταξίδι.
Οι Λιμενικές Αρχές προχώρησαν στην άρση της απαγόρευσης απόπλου, επιτρέποντας από το πρωί του Σαββάτου (9/8) την εκτέλεση όλων των ακτοπλοϊκών δρομολογίων από τα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου. Παρά το γεγονός ότι οι άνεμοι παραμένουν ισχυροί, φτάνοντας ακόμη και τα 8 μποφόρ, τα πλοία ταξιδεύουν κανονικά.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενδέχεται σε ορισμένα δρομολόγια να παραλείπονται επιμέρους στάσεις σε νησιά, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε κάθε περιοχή.
Η σταδιακή αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης είχε ξεκινήσει ήδη από το βράδυ της Παρασκευής, μετά από μια ολόκληρη μέρα ακυρώσεων λόγω του απαγορευτικού. Το προηγούμενο 24ωρο, χιλιάδες επιβάτες είχαν παραμείνει εγκλωβισμένοι στο λιμάνι του Πειραιά, εκφράζοντας έντονα παράπονα για την έλλειψη ενημέρωσης από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ξενύχτι και διαβήτης: Πώς οι λίγες ώρες ύπνου «τινάζουν» τη γλυκόζη στον αέρα
H Meta στρατολογεί με το αζημιώτο influencers σε δώδεκα χώρες
Ετρεξαν στη φύση για το Πλανητέρο ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Πώς να κρατήσετε τη φέτα φρέσκια για μέρες: Γιατί χαλάει τόσο γρήγορα;
Το Googlebook έρχεται νωρίτερα και η Google χτυπά τα Windows laptops
Άρης Μουγκοπέτρος: Τον τραυματισμό μου τον έχω αφήσει πίσω, λες και δεν έγινε ποτέ τίποτα
Το λαχανικό που «χαρίζει» μακροζωία – Ποιο είναι και γιατί ξεχωρίζει
GTA 6: Λίγες μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη, οι χάκερ πρόλαβαν τη Rockstar
