Κ. Βελόπουλος: «Επρεπε να πέσει η κυβέρνηση…»!

Το δημοσίευμα της «κυριακάτικης Δημοκρατίας» που έφερε στο φως τα πρακτικά των λοιμωξιολόγων, κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Έκανε εξαιρετική δουλειά η εφημερίδα. Έπρεπε να πέσει η κυβέρνηση, έπρεπε να είχατε παραιτηθεί όλοι σας, γιατί λέγατε ψέματα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, λέγοντας μάλιστα, απευθυνόμενος στα υπουργικά έδρανα, πως «δεν είστε άξιοι να κυβερνάτε τον τόπο. Έχετε εθιστεί στο ψέμα και όχι στη χρηστή διοίκηση».

Με το δημοσίευμα της «κυριακάτικης δημοκρατίας» ανά χείρας, ο Κυριάκος Βελόπουλος υπογράμμισε πως και το κόμμα του και η υπόλοιπη αντιπολίτευση αιτήθηκαν εδώ και μήνες να έχουν πρόσβαση στα πρακτικά από τις συνεδριάσεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων και η κυβέρνηση απαντούσε ότι αυτά δεν υπάρχουν. «Και μαθαίνουμε σήμερα από τα πρακτικά των συνεδριάσεων της επιτροπής των λοιμωξιολόγων ότι τις αποφάσεις δεν τις λάμβανε η επιτροπή, αλλά η κυβέρνηση», όπως ανέφερε με νόημα.

Μάλιστα, στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος ισχυρίστηκε πως «η κυβέρνηση είχε, έχει και θα έχει πάντα ως πυξίδα των πολιτικών αποφάσεων την επιτροπή».