Βλάβη στον καταπέλτη του «Κεφαλονιά» – Απαγορεύτηκε ο απόπλους από την Κυλλήνη
Αναστάτωση επικράτησε στο λιμάνι της Κυλλήνης όταν το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Κεφαλονιά» παρουσίασε βλάβη κατά τον κατάπλου του, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δρομολογίων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, το βράδυ της Παρασκευής (05.09.2025), η Λιμενική Αρχή Κυλλήνης ενημερώθηκε από τον πλοίαρχο του «Κεφαλονιά» για δυσλειτουργία στον καταπέλτη του πλοίου. Το πρόβλημα εντοπίστηκε κατά την άφιξη από τη Ζάκυνθο, με το πλοίο να μεταφέρει 326 επιβάτες, 81 Ι.Χ., 14 φορτηγά, ένα λεωφορείο, 9 δίκυκλα και 44 μέλη πληρώματος.
Το «Κεφαλονιά» είχε στη συνέχεια προγραμματισμένο δρομολόγιο επιστροφής προς Ζάκυνθο, με 353 επιβάτες και δεκάδες οχήματα. Οι ταξιδιώτες προωθήθηκαν τελικά στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας, χρησιμοποιώντας το πλοίο «Μάρε ντι Λεβάντε».
Με εντολή του Λιμεναρχείου Κυλλήνης, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «Κεφαλονιά» μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη. Από το περιστατικό δεν σημειώθηκε τραυματισμός, ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ο Χαράλαμπος Μπονάνος στην ΔΕΘ ΦΩΤΟ
Audi A2 e-tron: Τιμή από 38.200 ευρώ και αυτονομία έως 646 χιλιόμετρα
Συντάξεις: Ποιοι συνταξιούχοι «χάνουν» το επίδομα των 400 ευρώ
Ο Κώστας Πετρόπουλος στην Θεσσαλονίκη με τους συνταξιούχους ΦΩΤΟ
Matrix 5: Η νέα ταινία που παραμένει στο συρτάρι εν αναμονή μιας έγκρισης
