Δυστυχώς και δεύτερος νεκρός στο τρομερό θανατηφόρο τροχαίο στην Παναγοπούλα
Δεν άντεξε και κατέληξε στο νοσοκομείο

Και δεύτερος νεκρός στο φοβερό θανατηφόρο τροχαίο που έγινε σήμερα πριν το τούνελ στην Παναγοπούλα στην Ολυμπία Οδό. Ο άτυχος άνδρας δεν άντεξε και κατέληξε στο νοσ0κομείο.
Φοβερό τροχαίο στην Παναγοπούλα, οδηγός ενός Ι.Χ. τύπου Yaris απανθρακώθηκε! ΦΩΤΟ
Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για οδηγό (ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το φύλλο) ενός Ι.Χ. τύπου Yaris προσπάθησε να προσπεράσει ένα Ford Raptor, όμως «βρήκε» το όχημα στο πίσω μέρος του.
Ακολούθησαν τρεις ανατροπές, με αποτέλεσμα το Yaris να ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου και σχεδόν αμέσως να τυλιχθεί στις φλόγες. Δυστυχώς η ή ο οδηγός του (σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από το Αίγιο, περίπου 70 ετών) εγκλωβίστηκε και βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο.
Όσον αφορά τους δύο επιβάτες περίπου 65 ετών (από τα Μέγαρα) του Ford Raptor τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο, αλλά όπως αναφέραμε ο ένας «έφυγε» από τη ζωή. Ο άλλος έχει υποστεί αρκετά κατάγματα.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News