Φαράγγι Σαμαριάς: Κλειστό προληπτικά λόγω έντονων βροχοπτώσεων
Η απόφαση του ΟΦΥΠΕΚΑ αφορά και τις δύο εισόδους, σε Ξυλόσκαλο και Αγία Ρουμέλη, με στόχο την ασφάλεια των επισκεπτών.
Κλειστό θα παραμείνει αύριο Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου το φαράγγι της Σαμαριάς, ύστερα από απόφαση του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής. Το μέτρο ισχύει τόσο για την είσοδο από το Ξυλόσκαλο όσο και από την Αγία Ρουμέλη.
Η αναστολή λειτουργίας κρίθηκε απαραίτητη καθώς η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει έντονες βροχοπτώσεις και πιθανές καταιγίδες, με ύψος βροχής που ενδέχεται να φτάσει τα 6,5 χιλιοστά. Τα επίπεδα αυτά ξεπερνούν τα όρια ασφαλείας που έχει καθορίσει η Αντιπεριφέρεια για το άνοιγμα του φαραγγιού.
Ο ΟΦΥΠΕΚΑ επισημαίνει ότι, αν οι συνθήκες βελτιωθούν και υπάρξει νεότερη πρόγνωση από την ΕΜΥ, θα εκδοθεί σχετική ενημέρωση αύριο το πρωί, στις 06:30.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ακόμα καλοκαίρι: 4 πανηγύρια στην Αθήνα τον Σεπτέμβρη για γλέντι μέχρι πρωίας
Ο εορτασμός της Παντάνασσας στο Τρουσάκι Σταροχωρίου ΦΩΤΟ
Το Motorola Razr λέει αντίο στο clamshell το και φέρνει αντίπαλο στο iPhone Duo
Ελ Νίνιο: Τι είναι το φαινόμενο που μας ανησυχεί ιδιαίτερα και πώς επηρεάζει την Ελλάδα
Εγκαίνια στο Εργαστηρίου Ανατομίας του Πανεπιστημίου Πατρών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
