ΝΟΠ: Ο Π. Σιαμάς, ο Καβουσανός και ο Αντίοχος
Για να έρθει η νίκη, η ομάδα του ΝΟΠ είχε πλουραλισμό στην επίθεση, καθώς σκόραραν 5 διαφορετικοί παίκτες όμως το σημαντικότερο είναι ότι είχε ψυχραιμία και καθαρό μυαλό στα κρίσιμα τελευταία λεπτά.
Εκτός από τον Ανδρικόπουλο που σημείωσε 5 γκολ, δείγμα του καθαρού μυαλού είναι η τελευταία επίθεση, όπου ο Κανελλόπουλος δίνει πάσα στον Αντίοχο και ο τελευταίος παρότι με πλάτη στο τέρμα, με ψυχραιμία «κρέμασε» τον αντίπαλο πορτιέρο κάνοντας το 14-16 στα 33 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.
Όπως αποδείχθηκε και από την στιγμή που τα Χανιά σκόραραν στην επόμενη φάση, το γκολ του Αντίοχου ήταν αυτό που έφερε τη νίκη.
Βέβαια όλοι οι παίκτες ήταν σε πολύ καλή μέρα και βοήθησαν, όπως ο Παναγιώτης Σιαμάς που έβαλε 4 γκολ, ενώ για μια ακόμα φορά ο τερματοφύλακες Βασίλης Καβουσανός είπε αρκετές φορές «όχι» με καίριες επεμβάσεις.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Δημιουργική Γραφή και Έκφραση…από τον Σύλλογο του Γηροκομειού
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Οι «Βάκχες» στην Αρχαία Ολυμπία
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
