Αγρίνιο: 9χρονος στο νοσοκομείο -Του έδωσε φάρμακα ένας συμμαθητής του!
Ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε σε σχολικό χώρο στο Αγρίνιο, όταν ανήλικος χορήγησε φαρμακευτικό σκεύασμα σε συμμαθητή του. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ συνελήφθη η μητέρα του ανήλικου δράστη.
Σοβαρό περιστατικό που προκαλεί έντονο προβληματισμό για την ασφάλεια των παιδιών και την επίδραση των επικίνδυνων διαδικτυακών προκλήσεων καταγράφηκε σε σχολείο του Αγρινίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη χθες το πρωί στο Αγρίνιο μία ημεδαπή γυναίκα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, καθώς ο 9χρονος γιος της φέρεται να χορήγησε φαρμακευτικό σκεύασμα σε 9χρονο συμμαθητή του, εντός σχολικού χώρου.
Ο 9χρονος μαθητής που έλαβε το φαρμακευτικό σκεύασμα μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και δεν διατρέχει κίνδυνο ζωής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
Παραδοσιακές στιγμές με «καρότσα για μικρούς και μεγάλους» στην Κέρτεζη ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Οι κινηματογράφοι εξετάζουν απαγόρευση των smart glasses της Meta
Λαμπρός εορτασμός για την Παναγία των Νοτενών στο Σκιαδοβούνι ΦΩΤΟ
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Φορτίζει σε τρία λεπτά και δεν πιάνει φωτιά: Η μπαταρία που αλλάζει τα πάντα
